PSG: SNS ponovo crta mete kandidatima na kosovskim izborima koji nisu u Srpskoj listi

Ostavite komentar


  1. Svi koji se kandiduju kolektivno moraju tužiti poludelog Marka Djurića za krivično delo ugrožavanje sigurnosti.
    DOSTA!

    1. Poludelog Marka Djurića??? Veća je ludost podržavati one koji bi KIM ostavili kao nezavisnu drzavu!!! Svaki raskid sa Srbijom podrzava i veseli šiptare…Ps.Marija molio bih te da popijes 2×1 lek srbiotik radi podizanja svesti i čišćenja organizma od veliko albanskih kondiloma.Usput uradi Papa Nikolau test…Pozdrav Marija piz__rija..

  2. SNS se bori za KiM,i treba podržati samo SL koja razmišlja o budućnosti KiM, na ujedinjenju naroda i razvoja naše države.

  3. đuriću definitivno treba suditi zbog poziva na linč neistomišljenika. on u kontinuitetu to radi otkad ga je vučić postavio na to mesto. inače ko glasa za SL glasao je za nezavisno Kosovo jer u ovom mandatu će vođa da ga prizna. Zato bi bilo jako važno da opozicija ovim zlotvorima dobije makar jednog poredstavnika da se čuje i glas nas koji smo protiv nezavisnosti kosova.

Ostavite komentar


Politika

“Divljaštvom pokušali da predstave naš grad kao leglo primitivaca, to im omogućila drugarica iz Šolakovih televizija i “dopisnik” Danasa: Boško Ničić o dešavanjima u Skupštini Zaječara 7

“Divljaštvom pokušali da predstave naš grad kao leglo primitivaca, to im omogućila drugarica iz Šolakovih televizija i “dopisnik” Danasa: Boško Ničić o dešavanjima u Skupštini Zaječara

“Parapolitička kompanija “Krstić & sinovi”, predvođena uvezenim narodnim poslanicima i svojim mentorima Ćutom (Aleksandar Jovanović) i Srkijem od Kruševca (Srđan Milivojević), kao i “komšikom” iz Bora Irenom Živković, izveli su, ispred i u prostorijama sale Skupštine Zaječara, siledžijski performans primitivizma”, napisao je putem društvene mreže Fejsbuk, gradonačelnik Zaječara, Boško Ničić.

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.