PSG: Vlast sramoti građane učešćem Lazarevića u proslavi Dana pobede nad fašizmom

Ostavite komentar


  1. Јели? А странци се не срамоте кад им њихову квази државу коју су склепали воде сами терористи и злочинци које они штите? Ни Хрватску нико не опомиње него је штите иако је своје злочинце поставила на државне функције! Само су Срби осуђивани, а једино они су невини!

    1. @Goran Mitić*** Koji su to postavljeni državni funkcioneri u Hrvatskoj ratni zločinci i dokazana krivica koju pominjete? A ne smeta vam što je predsednik Srbije najverniji sledbenik osuđenog ratnog zločinca koji sada odlučuje u Skupštini Srbije kao poslanik?!Ne mogu da verujem,kakav je to apsurd,paradoks,cinizam…!

      1. Vidite gospodine „Glina 1995“, što ja prevodim kao „blato“ ili „glib 1995“, to što niko nije osudjen u Hrvatskoj za zločine počinjene protiv Srba je jedan od najvećih razloga što su svi osudjenici iz Srbije, ili, kako ih vi Hrvati zovete „zločinci“, za nas Srbe najveći heroji i patriote. Ne mogu zločini počinjeni nad Srbima, kao i proterivanje čitave srpske populacije da budu visokomoralni činovi a srpski odgovor na te „demokratske“ postupke zločin. Ako hoćete da budete pošteni, možda je Predsednik SDrbije najverniji sledbenik bilo koga ili biulo čega ali, zato je čitava Hrvatska, sa izuzetkom procenta koji se može iskazati prstima jedne ruke, sledbenik NDH. Jredina razlika je u tome što danas ne smete da otvarate logore i krematorijume.

        1. @Zoran Knežević*** Vi ste se „izgubili u prevodu“ a nemate dokaze za svoje navode pa izvodite,besmislene, paušalne zaključke,mada je i to vaše demokratsko pravo.

          1. Možda sam se ja „izgubio u prevodu“ ali, Vi ste, čini mi se, izgubljeni u vremenu i prostoru.? Svoju „nevinost“, po kojoj su Hrvati opštepoznati, zasnivate na haškim osudama srpskih političara, vojnika i patriota, koje kod nas u Srbiji, barem kod većine gradjana, imaju vrednost korišćenog toalet papira. Hag je svojom „pravdom“, koje bi se postidela i inkvizicija, doprineo situaciji da svaki čovek u Srbiji, sa haškom osudom, automatski dobija oreol mučenika i patriote. Narod koji je tokom poslednjih stotinak godina počinio neverovatne zločine a pre dve decenije proterao 300.000 Srba, nema prava da govori o zločinima drugih. .

    2. @Goran Mitić*** Navedite nam ime bilo kojeg državnog funkcionera Hrvatske a da je osuđeni ratni zločinac !

  2. Pa, molim vas, pustite tog coveka na miru. Sa je on to radio, branio svoju zemlju, sa cim je imao na raspolaganju. Rat smo izgubili a i nismo mogli da ga dobijemo, sto je bilo jasno uvek. Ipak, vojsku ne pokrecu generali nego politicari, ratne ciljeve odredjuju politicari a ne generali.
    Rat je izgubljen Gdin Lazarevic je osudjen platio je svoj dug, pustite coveka na miru

    1. @Zoran….To što je „platio dug“ ne znači da mu je delo izbrisano!

      1. Njegovo delo nikada neće biti izbrisano. Isto kao i nedelo onih koji su nas bombardovali. Mi znamo ko su zločinci a ko patriote i rodoljubi, bez obzira na haške poresude, koje za većinu Srba nemaju vrednost ni koliko koriščeni toalet papir. On je samo vršio svoju svetu dužnost odnosno odbranu otadžbine. Narod se ne može prevariti gospodine, sa teškim gastarbajterskim sindromom.

  3. Pošto se Dan pobede nad fašizmom tamo gde se obeležava, svuda u svetu slavi Devetog maja, nameće se zaključak da niška parada i nije upriličena tim povodom! Pre će biti kao svečani doček faraona sa neuspešnog samita u Albaniji, da mu se podigne ego…U tom slučaju, prisustvo ratnih zločinaca i nije problem, čak je poželjno, treba pokazati svetu da ništa nismo naučili iz košmarnih decenija koje smo pregurali pod ovim istim likovima….jedino je Milošević bio opravdano odsutan.

  4. Bilo bi sramota da kao general nije branio spoljne granice Srbije a da je godinama primao platu.

  5. Sledeći put kad pominjete Generala Lazarevića prvo ustanite i poklonite se.Možda bi vama iz PSG više odgovaralo da vidite generalčića Vesli Klarka?Nego,ko ono beše molio i plakao da pobegne iz Srbije ’99.godine da ne bi bio mobilisan?Ah,da…Sergej Trifunović,predsednik PSG-a.

Ostavite komentar


Politika

Izborni marketing ili vizionarska ideja za opstanak Starog kontinenta: Šta misle sagovorici Danasa o izjavi Emanuela Makrona da je Evropa smrtna? 10

Izborni marketing ili vizionarska ideja za opstanak Starog kontinenta: Šta misle sagovorici Danasa o izjavi Emanuela Makrona da je Evropa smrtna?

"Ističući da je Evropa smrtna, predsednik Republike Francuske Emanuel Makron je u svom govoru na Sorboni, izabrao da simbolički ukaže na bezbednosni problem koji ima Stari kontinent, ali i da da viziju Evrope koja dolazi posle Pax Americane, odnosno vremena koje bi moglo da nastupi, ukoliko SAD prebace težište vojne bezbednosti kontinenta na same Evropljane.

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.