PU: Netačne Đilasove tvrdnje da službenici nemaju saznanja o istrazi

Ostavite komentar


  1. da zatrazi poligraf kao sto je radoicic samoinicijativno, mada uz podrsku sefa drzave…mada ni onda ne bismo verovali u poligraf

  2. Da ne znamo da je ovo izjava laznog studenta i doktora verovatno bi poverovali. Policijski vrh po smeni vlasti razjuriti od sefa smene pa do direktora po hitnom postupku.

  3. Policija u Srbiji je veoma organizovana i sve znaju, a te tvoje price pricaj nekom drugom.

    1. Zašto policija skriva snimak kamera sa naplatne rampe? KO JE VOZIO? Možda i to ne znaju?

  4. Naravno da je Djilas preprodavao reklamne sekunde i doveo rijaliti programe u Srbiju,.Alj krivica je medija koji su placali reket,verovatno da se dodvore vlastima,a ne doticnog gospodina.,koji je inace masinski inzenjer,ali se nije bavio tom oblasti..Kada se pogleda kako sada funkcionisu reklame,jasno se vidi da je to bio nepotreban trosak.Vecina novinara to odlicno zna.

  5. Jedini nacin da se ovi lazovi koji su na vlasti koliko, toliko ucutkaju je SNIMANJE! Dakle, da ne bi bilo rekla, kazala, Djilas pusti snimak razgovora. A sto se tice montiranih procesa i Putin bi im pozavideo

    1. Zarez, kao iterpunkcijski znak, se uvek pise odmah iza reci. Posle zareza, nova rec se pise odvojena razmakom. Odnosno, zarez se nikada ne pise zajeno sa sledecom recju.
      Nepoznavanje pravopisa je diskvalifikovalo svako Vase misljenje. .

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.