PUF: Jaka međuregionalna organizacija – kraj politike devedesetih

Ostavite komentar


        1. A gde su tih: „Više miliona“?
          Znate li za onomatopeju za izduvani balon?
          Puuffff…

          1. Sačuvaj me bože i sakloni organizacije pod nazivom Otpor iz 2000te u kojoj si kao i ti bio, pa onda i tvoj topli brat Đurić koji je samo dodatkom uz ime vezan za KiM baš kao i ti…za uspomenu i dugo sećanje. Daleko vam lepa kuća i to što dalje od srbalja…

          2. vrati se u peć, druga ste vi drzava, unistili ste nas, ine samo vi, svi ratnici skriveni sada iza naprednih dal iz bosne, hrvatske, kosova, uzasni ste, isterali ste sve najbolje odavde, napredno nema sta,….

Ostavite komentar


Politika

Sergej Trifunović: Srpska politika je blato (VIDEO) 10

Sergej Trifunović: Srpska politika je blato (VIDEO)

"Srpska politika je blato. Što je prostija, što je primitivnija, više efekta pravi i ostavlja gore posledice", izjavio je u emisiji "360 stepeni" glumac Sergej Trifunović. Na pitanje šta se svaki put desi opoziciji da dođe na kraju do podele, Trifunović kaže - sujeta.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.