Pupovac o napadu kod Knina: Toga nije bilo ni u najtežim posleratnim vremenima

Ostavite komentar


  1. Хоће ли то Пуповац да потврди да председник Србије Вучић је лагао када је у скупштини Србије објашњавао посланицима опозиције да је као фудбалски хулитан учествовао у тучама по Загребу да је био у затвору због тога и да су га „бед блу бојси“ „запамтили.

    1. A kakve to veze ima sa ovim napadom na Srbe i sa ustaslukom u Hrvatskoj? Optereceni ste Vucicemu tolikoj meri da su vam sada i ustasoidi simpaticni te ih jos i branite i pravdate?

  2. ocito da je vaspitanje mladih u hrvtskoj urodilo plodom.
    na svakom koraku i u svakoj aktivnosti, vskom delu privatnog ili javnog zivota, drzava hrvatska je kreirala mrznju prema Srbima.
    Onaj ko je citao kako je sirena nacionalna mrznja pocetkom 20 veka, na ovim istim prostorima, samo od strane drugih aktera ( jer hrvatska nije postojala) shvatice da postoji dug kontinuitet! Veoma lako je naci mrznjom zadojene lmade ljude da iskale svoje frustracije na nemocnima i malobrojnima, ne obaziruci se pri tome najmanje na posledice jer…..cesto ih i ne bude! Jadno! Ali…procitajte knjigu Magnum Crimen… Viktora Novaka koju Vatikan bss i ne voli!Naravno i Ducica! Istorija bi trebala da nas necemu nauci!

    1. Čemu bi istorija trebala da nas nauči u „očitom vaspitanju mladih“ u Srbiji koji su na smrt premlatili Brisa Tatona, koji gle čuda nije čak ni hrvat. Samo nemojte molim Vas o kreiranju mržnje – tu je i naša država bezmalo prvak sveta!

      1. Ne lupaj, znaš li kolike su kazne izrečene za tog nesretnog francuza. Ove ustaše će u hrvatskoj biti pohvaljene. To je velika razlika za koju ste vi slepi.

  3. Sem nezvanicnih komentara pitam se zasto ova drzava cuti, zasto nema ozbiljnih protesnih nota ovoj ustasoidnim postupcima. Dokle ce Srbija da cuti kada je Srpski narod u pitanju pre svega u Hrvatskoj, Crnoj Gori Makedoniji. Stabi za takav progon ucinila recimo Amerika Izrael i mnogi drugi. Sramota za nase rukovodstvo, evo siptari i dalje sprovode svoj hir a Srbija najavi kontra mere pa od toga nista. Siptari nam uzjahali puteve granicu a mi glavu p pesak.

    1. Makedoniji? Cuj u Makedoniji Srbi ugrozeni?! Jasta od nove vrste makedonskih ustasa

  4. Jako licemerna osoba ovaj Pupovac. Parazitira čitav život navodno se boreći za prava Srba u Hrvatskoj, a saradjuje sa kriminalcima iz HDZ-a.

  5. Pocinioci jedva da su bili i rodjeni u vreme navodno spornog ponasanja Vucica. U prici postoji samo Crvena Zvezda pa je natezanje price na Vucica (ili Tatona) indikator patoloskog stanja u glavama mentalno nestabilne opozicije.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.