Radić: Parade su u čast pobede, a ne poraza

Sagovornici Danasa o obeležavanju 20 godina početka NATO bombardovanja vojnopolicijskom paradom u Nišu

Ostavite komentar


  1. ovo nije proslava već obeležavanje, sećanje na žrtve. nedopustivo je tako maliciozno komentarisati ovakav datum

    1. Valjda samo vi znate šta ste hteli da kažete. Mailicioznost komentara se odnosi na činjenicu da se pravi vojna parada za rat kojeg smo izgubili, kojim smo kao narod poniženi i kojim je oduzet deo teritorije Srbije. Ako je to za slavlje onda ste u pravu.

    2. Obeležavanje datuma se ne radi vojnom paradom.
      Bilo bi bolje obeležiti novim rentgenom ili novim MR koji je tamošnjoj bolnici potrebniji od paradiranja.

    3. bilo maliciozno i sramno to, što je na svoj skup u Areni, baš na dan početka bombardovanja AV doveo Šredera? Zaboravila si Katarina? Vi ste pljeskali Šrederu. Ovog puta neka dovede i svog savetnika Blera. Neka se ponovo naruga žrtvama bombardovanja.

  2. to je obeležavanje datuma koji ne smemo zaboraviti, ne bih se osvrtala na ovako zlonamerne komentare

  3. Bravo za naslov. To je najveci poraz nase politike i nas kao naroda. Sta tacno ta parada predstvalja volela bih da neko objasni?! Hleba i igara za pucanstvo pretpostavicu da je primarna ideja.

    1. Posebno ministra vojnog Vulina? A i bez ucesca ovakvih pametnica ova parada „ponosa“ je cist promasaj?

  4. Svojevremeno je Tomislav Nikolić javno, pred kamerama, rekao da je u Srbiji mera za glupost jedan Šormaz. Potonjem to nije pretstavljalo nikakvo ograničenje da se učlani u SNS.

  5. Slavljenje poraza u organizaciji Srpske Napredne Sekte. Zašto se čudite. Pa vođa je doveo i Šredera na godišnjicu pre par godina. Da verujem u razne nebuloze pomislio bih da je neki obred stanista u pitanju… ili možda nisu nebuloze

    1. Ovde ne pročitah niti jedno opoziciono ime. Što se suštine tiče, oni koji su tebi poslodavci za davanje komentara kakav si ti dao, dakle, oni su sve, samo ne suština. A sada lepo nazad u kuhinju pa namaži malo kečapa ispod parizera.

  6. Pametni uce na greskama drugih a Srbija svoje slavi. Kako drugacije shvatiti da sa prackama ides u rat sa najvecom svjetskom silom..

  7. Izmedju sporazuma iz Rambujea i bombardovanja, srpska vlada (u kojoj je sedeo i Vucic,) izabrala je bombardovanje.
    I zasto se sada to proslavlja(obelezava) vojnom paradom?
    Iz istih onih razloga zbog kojih sadasnja vlast za sve neuspehe krivi predhodnu Tadicevu vlast.Da bi izbegla svoju licnu i kolektivnu odgovornost za potpuno nepotrebna stradanja i gubitke zivota u dogadjajima iz devedesetih.

Ostavite komentar


Politika

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu 10

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu

Nakon što je centrala stranke Zajedno, zbog najave učestvovanja na loklanim izborima 2. juna, danas raspustila odbore u Novom Sadu, Nišu i Pančevu, iz solidarnosti i odbijanja centralističkog tretmana, članstvo i rukovodstvo još desetak gradskih odbora, među kojima su Zrenjanin, Kula, Sombor, Srbobran, Kikinda, Vrbas, Subotica i Novi Bečej, momentalno je podnelo ostavke, saopšteno je danas iz pokrajinskog odbora Zajedno Vojvodina.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.