Radić: Volim da vidim vojnike na ulici, ali ovo je preskupa izborna kampanja

Ostavite komentar


  1. Nije vazno ko je na vlasti, Bitna je Srbija. Koje jos drzave u okruzenju obelezavaju jedan od najvaznijih dana u savremenoj istoriji-oslobadjanje od
    fasizma i nacizma. Tako da gospodin Radic nije u pravu.

    1. Botine, promašili ste temu. I malo mozga je dovoljno da se shvati da je ovo Vučićeva parada za unutrašnju upotrebu. Čak je i dan promašio. Po običaju sve je laž, pa tako i ono što prikazaše ne pripada VS, već je ili rusko ili reklamiraju domaću namensku(sve za izvoz). Briga AV-a za odavanje počasti oslobodiocima, sve ovo je u svhu neprekidne izborne kampanje. Samo mnogo košta, a plaća srpska sirotinja.

  2. Defile nije organizovan bez razloga, obelezava se jako bitan dan za sve nas, ovako i treba da se organizuje u cast palim borcima nasim hrabrim junacima i herojima.

  3. Radiću kad pričaš o Generalu Lazareviću,ustani i pokloni se.Gde bi ti inače video vojsku osim na paradi?Na kojem si ratištu omirisao barut?Ni na jednom…zato bolje ćuti i idi na predavanja kod Lazanskog,ili Drecuna,možda naučiš nešto pametno i zašto se održavaju vojne parade.

    1. Ratni zločinac na čelu ispred mladih oficira. Na bilo koji dan, bruka od vojske koja tone od te zadnje parade 1985te!

      Žalosno za nekoliko časnih vojnika, koji opet slepo prate ove marionete.

  4. Za Stojana i Dragicu, Pa danas nije dan oslobodjenja. Po zapadnim arsinima bio je 8.. Maja. Po Staljinovoj naredbi 9.Maja a po Vucicevom ceifu 10. Maja. Ja vojsku pre svega postujem i volim. Oni moraju da izvrsavaju naredjenja a koliko su ona opravdana ostavljam narodu da proceni. Da je skupo, skupo je. Da smo nesto videli, pa i nismo bas mnogo odusevljeni „tehnikom“ i orudjem
    Sve je iz proslih vremena.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.