Radomir Lazović: Nema bolje osobe za gradonačelnika od Dobrice Veselinovića

Aktivista Ne davimo Beograd za Danas o kandidatu ove inicijative za prvog čoveka glavnog grada

Ostavite komentar


  1. Kada će konačno opoziciji da »svane« da se izbori za Skupštinu grada Beograda ne mogu dobiti izjavama; da su bolji od onih koji su trenutno na vlasti i da vole Beograd više od njih, da imaju predanost i ljubav koju svakodnevno pokazuju prema Beogradu i ideju kako Beograd da se razvija, itd. Zato bi svima koji misle da mogu da obavljaju funkciju gradonačelnika Beograda predložio da dođu malo u Ljubljanu i da im »naše gore list« g-din Zoran Janković objasni, kako je uspeo da od 2006. godine pet (5) puta u kontinuitetu pobedi na izborima za gradonačelnika Ljubljane i to uvek u prvom krugu i sa više od 60% glasova birača. A pobeđuje, ne sa izjavama koje za sada koristi opozicija i koje su napred navedene, već uvek sa novim i novim konkretnim infrastrukturnim, socijalnim i drugim projektima koji bi stanovnicima Ljubljane doneli bolje uslove života i rada, pa je tako do danas realizovano preko 2.000 konkretnih projekata. Inače, g-din Janković se do prvih izbora 2006. godine nikada nije bavio politikom, već privredom i zato Ljubljanu vodi kao preduzeće i niko mu od političara koji se menjaju na vlasti u Sloveniji ne može ništa, biće gradonačelnik Ljubljane do god bude želeo da radi taj posao.

  2. Ne podrzavam. Mlad, neiskusan, bez ikakvog iskustva koje bi pokazao…. To ne znaci da su sadasnji bolji, ali ne treba ici samo protiv. Nekada treba i za.

  3. sa zelenim ćete sigurno napraviti odličan rezultat. nećete ni cenzus preći a kamoli da dobijete gradonačelnika.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.