Radomir Nikolić se kretao bez obezbeđenja dok mu je otac predsednikovao

Ostavite komentar


  1. Radomir je imao obezbedjenje, uvek su dvojica isli uz njega jednog je cak i zaposlio u narodnoj banci. Pojavljivao se gde god je bio problem da uteruje strah!

  2. Branislav mlađi tomin sin je bio selektor u FSS i isto nije imao obezbeđenje. Čak smo u hrvatskoj molili njihovu policiju da nas pusti da se sami setamo po gradu, što su oni i prihvatili

  3. Kuca u kojoj zivi Radomir Nikolic i sada obezbedzuje policija 24h dnevno u Sumaricama

  4. Da, ali njemu niko nije pretio da ce zavrsiti u sahtu, kao Gadafi. U, tome je razlika. I, Tadiceva porodica je imala obezbedjenje, sto je i normalno, kao i svuda u svetu.

  5. zato sto se ceo opozicijski olos nalazi u Beograd. A ostali gradovi su slobodni koliko tokiko. jedino kad se po gazdinom zadatku ide i u druge gradove onda postaje opasno.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.