Radulović (DJB): Nemačka podržava Vučića jer im je obećao Kosovo i daje im subvencije

Ostavite komentar


  1. Sada kada krenu naručeni tekstovi po kojima nam Nemačka i EU daju i od ptice mleko.Sve što daju, ako uopšte nešto i daju, stostruko naplate, a tako rade i njihovi partneri Rusija, Kina, Turska i slično.

  2. Sta kaze bivsi stecajni upravnik, u vise prduzeca,koji sada ubira plodove svog nekadasnjeg rada.

  3. Stani bre jel ovaj napušta politiku ili se vraća pred izbore pa posle se opet vraća???

    1. U tome je sustina. Kad sam se pre neki dan slozila sa komentarom slicnom Vasem, bejah proglasena za bota.

  4. Postavljam glasno pitanje, zasto do sada nije predao Kosovo ako tvrdis da je Nemackoj obecao da ce se odreci KiM i da ce navodno priznati tzv.nezavisnost Kosova????

    1. Pa postavi si onda pitanje, za koga su radili srpske sudije na Kosovu pre Vucica (za srpske sudove), a sada za kosovske i zalinju se na vernost i postovanje kosovskih zakona, postavi si pitanje ko je formirao kosovsku vladu (Srpska Lista ili SNS na Kosovu) i ostao u njoj i tokom godinu dana trajanja 100% taksi na srpske proizvode koje je ista ta vlada uvela, pitaj se da li je pre Vucica i u teoriji postojala vojska Kosova, a sada se srbi prijavljuju u tu vojsku, pre Vucica su srbi formalno ili neformalno radili za MUP Srbije, sada su zaposleni u Policiji Kosova. Vucic je dao Kosovu pozivni broj. Vucic bi da gradi autoput koji bi povezivao Kosovo sa Evropom, kao prioritet Srbije. Vucic zeli da oformi „mali Sengen“ Albanije, Kosova, Makedonije i Srbije i mozda Crne Gore (mali Sengen svih zemalja gde zive albanci u trenutku kada vec godinu dana vaze 100% carine na srpsku robu). Vucuc NIKADA ne pominje rezoluciju UN 1244 ili zajednicu srpskih opstina na koju se Kosov obavezalo jos pre 7 godina. Pre Vucica nikome u Srbiji nije padalo da se nalazi sa ratnim zlocincima Tacijem i Haradinajem, Vucic ih je oslobodio svake krivice i prakticno je prijatelj sa njima… Moze o vome jos mnogo toga da se kaze.

    2. Ili na primer zasto su u skupstini u pripremi u hitnom postupku, promene zakona o referendumu. Ili zasto kada sve diplomate koje dodju u Srbiju kazu da nema promena granica, ne kaze da se i Srbija zalaze za nepovredivost medjunardno priznatih granica Srbije.

  5. Najzad,objaviste i nešto što kaže Saša Radulović!Bravo za Danas!
    I druga glasila(današnje Novosti) objavljuju njegove tvrdnje kao da su njihove sopstvene,npr o Nemačkim izdavačima dečijih udžbenika,gde u udžbeniku istorije piše da je otimanje dece koja će postati janičari, iz naručja majki ,bila ustvari samo divna šansa za napredovanje na
    društvenoj lestvici u Turskoj,pre nego bestijalna surovost , bez presedana ,preduzimana prema jednom narodu!
    Čak je i Vučić kao svoju mudroliju izjavio da je počela trka za mladom radnom snagom i da će nam ih Nemačka pootimati,kao da o tome davno ne govori i upozorava Radulović!Trebalo bi da doda da će našu mladost i buduċnost ove zemlje zameniti,u dogovoru sa tom istom Nemačkom,stranim imigrantima!
    Neverovatno!I sve ovo u samo par dana,a posle totalnog ignorisanjs DJB i njenog predsednika u medijima u poslednje 3 godine!
    Nešto se menja…

  6. Bravo Radulovicu iako ste i vi bili deo SNS klike ovo sto kazete je tacno. Mi smo kolonija Nemacke i rade sa nama sta hoce jer nas predsednik zarad vlasti i mogucnosti da kraducka dok je na celu ove jadne i napacene zemlje radi poslusno sve sto mu narede pa iako je to protiv ustavno i protiv nasih interesa on ispunjava sve zelje Merkelove a ujedno i puni svoje dzepove . Problem je sto nas vode unazad 30 god .isti ljudi u krug ista grupa politicara i stranke koje isto rade sto i Vucic. Trebaju nam nova lica nekompromitovana koji nisu poslusnici zapada i koji ce da rade u interesu Srbije ! Imamo svakako takvih sposobnih i postenih a ne kao sada gde su nam ministri i njihovi saradnici nestrucni ,neskolovani ,korumpirani gde nam konobari , vozaci sa kupljenim diplomama vode resorna ministarstva.

  7. „Ovde se radi o nameri Nemačke da to stanovništvo naseli na Balkan i učini ga, zajedno sa postojećim stanovništvom, robljem, koje za male pare, gradi uspehe nemačke privredne imperije“,

    Sustina. Sudeci po nervoznoj akciji botova kojima ugrozava svakodnevni sendvic, Radulovic je pogodio u zivac. Sta njih briga za drzavu dok je sendvica.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.