Radulović: Kontrolorima DJB ne dozvoljavaju da prisustvuju brojanju glasova u Nišu

Ostavite komentar


  1. Sta se ovo dogadja u ovoj zemlji ? Kakve su ovo nacisticke metode ? Kako ovo dozvoljavate gradjani, sindikati, sudije ?

  2. Saša Radulović Don Kihot. Revolucija jednog dana, ne može pravnim sredstvima ništa u Srbistanu.

    1. Da, kolika je samo sujeta u opoziciji kada niko nije rekao ni jednu rec da podrzi ovu post izbornu borbu DJB.

      1. Podržao sasvim jasno advokat Gajić iz NS 🙂
        Nadajmo se da je povukao nogu od sujete koja je prisutna na svim stranama

      2. A, sto da kaze, rekli su mu to jos pre izbora.
        I on je to znao pre izbora.
        Radulovic je spasao svoju cast ovim otkrivanjem lopova.
        I sada svi zajedno, vidimo se na ulici. U zemljama gde nema izbora, vlast se bira na ulici.

      3. Ovo je apsolutni apsurd i beskrupulozno vređanje i maltretiranje najosnovnije ljudske inteligencije. Frustrirajuće je i to što mnogi prihvataju da budu tretirani kao kamen za kupus. Na sreću (nesreću) ovaj kamen može nekome i glavu da razbije. Pitanje je samo da li će, ili neće, do toga i doći.

  3. Ne dozvoljavas legitimno kandidovanoj stranci za izbore da broji glasove, sta je sa ovom zemljom i misle li ovi da ce vladati hiljadu godina.

  4. Crveno crna koalicija pala je kada su nišlije izašle na ulicu da sačuvaju svoj glas kaže:

    „Prepravljaju zapisnike“, bila je bomba koja je eksplodirala dok su se crvenocrni radovali moći koju poseduju. Centar Niša preplavile su nišlije, a potom su izašli beograđani…Srbija je bila na nogama i odbranila svoje glasove.
    Nakon 20 godina crno-crvena koalicija ponovo je na vlasti, ne odriče se oprobanih metoda sa početka devedesetih, a mi smo 20 godina stariji, mnogi su već otpratili decu iz Srbije, neke tek čeka taj korak, a većina nema volju ni da čita vesti o svemu što nam serviraju, a ne da brani svoje pravo da bira svoje predstavnike. Umrtvio nas je Tadić istorijskim pomirenjem sa crvenima, postavljenicima na lokalu, kakve nikome nikada poželeli ne bi smo, doveo nas je do apatije, pa svi kao papagaji ponavljamo kako nema razlike između crnih, crvenih i žutih i ne vredi izlaziti na izbore, jer uvek jedni te isti preletači vedre i oblače i uništavaju grad.
    Ne dozvoliti stranci koja je učestvovala na izborima da prisustvuje prebrojavanju glasova bi 2000te izvelo nišlije na trg, a sada se to neće dogoditi, jer smo u prethodnih 12 godina anestezirani, upali smo u depresiju iz koje se ne izlazi.

  5. Kako dakontrolisete, kad se mora nastelovati da POKS udje u skupstinu?

Ostavite komentar


Politika

Đilas poziva deo opozicije da promeni odluku o izlasku na izbore 10

Đilas poziva deo opozicije da promeni odluku o izlasku na izbore

Predsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas izjavio je danas da će se uključivanjem predsednika Srbije Aleksandra Vućića u izbornu kampanju za lokalne izbore nakon 16. maja "ponovo voditi funkcionerska kampanja" uz zloupotrebu državnih resursa i medija i pozvao sve koji su se opredelili za učešće na izborima da odustanu od te odluke.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.