Radulović tužio Dojče Vele

Ostavite komentar


  1. U svakom slučaju bih voleo da se utvrdi prava istina a mislim da su Nemački sudovi kadri da to urade. Malo me buni to što je g. Radulović čekao dve godine da pokrene tužbu (što za sada ništa ne znači po pitanju istinitosti bilo koje tvrdnje) i što je za „svedoka“ uzeo čoveka koji savetuje Trampa kako da izmanipuliše plaćanja poreza (sam Tramp se hvalio, javno, da je zahvaljujući „rupama“ u zakonu eskivirao plaćanje u ozbiljnom novčanom iznosu).

    1. Procitajte originalnu DJBovu izjavu. Naglaseno da je da je Majkl Dezmond PRE POSTAVLJENJA sa Trampovog savetnika napisao izvestaj za DW, a pre toga, masecima radio na tome. Slucajna omaska novinara Danas?

    2. Не треба да те чуди. Нема ово везе с оном вешћу (видећеш по исходу суђења, под условом да је тужба стварно поднета), него са тиме што је ДЈБ мртав. Ово је Радуловићев покушај да оживи мртваца, но и за то је касно. И за то је требало да се сети тамо негде око београдских избора.

      1. Kako mislite trebao da se seti??? Setio se sigurno odmah nego se pre tuzbe prikupe svi dokazi. Mi bi sve da bude odmah.

  2. Bravo. Profesionalno i dosledno. Ipak, moraćete da utvrdite pravu dijagnozu uzroka propasti Srbija, a to je avnojevska stoglava hidra koja drži sve poluge duhovne i svetovne vlasti. Jednom su Vas demontirali, sada je vreme da nabavite glogov kolac pa u akciju.

    1. avnojevska stoglava hidra – respect za analizu. UDBA (OZNA) sastojala se od četiri glavna odseka koja su se bavili: unutrašnjim neprijateljem,
      emigracijom, stranim obavještajnim službama, tehnikom praćenja i prisluškivanja. Mislim da su to zadaci i današnje BIA. Pogotovu prvi zadatak – ko je protiv vlasti?!

  3. Bravo!Velika steta mu je nacinjena,na neki nacin nenadoknadiva.Ipak,nakon 2 godine pripremanja,angazovanja strucnjaka i pravnih timova,verovatno uz znacajne troskove uspeo je da podnese tuzbu.Nadam se da ce nemacki sudovi pokazati da su efikasniji i nezavisniji od svoje izvrsne vlasti od sprskih,videcemo

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.