Radulović tužio Vučića

Ostavite komentar


  1. Izvinite ali moram da pitam!? Jel ovo ozbiljna vest ili.. Saša Radulović nekoga da tuži? Pa pošteni stečajni upravnik je ojadio mnoge porodice svojim stečajnim igricama. Ne verujem.

  2. Хајде, Мина, ћути ту и једи сендвич да и ти не би попила тужбу због истог разлога због кога је Радуловић тужио свезнајућег. Јел имаш доказе или само лупеташ изјанђале вођине флоскуле ? Ако знаш шта је флоскула…

  3. Smesno. Pojedinci u politici postaju kao estradne zvezde tuzba za tuzbom jer ne znaju drugacije da zarade . A da li je ne istina? Mislim na lopovluk i lazi .Gospodine Raduloviću zaradite pošteno i platite porez !

  4. Nema nista od tuzbe iako je sto posto opravdana.Razlog sto sud nikada nece dostaviti poziv Vucicu, a nece ga pozvati ni na rociste.Sud je azuran samo kad naprednjaci tuze, takodje i tuzilastvo i policija.Kad se prebijaju gradjani, maltretiraju i ruse im se gradjevine tuzilastvo, policija i Sud ne smeju ni da pisnu.Bravo za pravosudje Srbije.Sram vas bilo.I vlasti, takodje.

  5. Jeste, Mina, ojadio ih stačajni upravnik, a ne oni koji su do tog stečaja doveli. Pre Saše tamo sve bilo bajno i profitabilno.

  6. Dokon pop i goveda krštava. Radulović nije baš dokon. On ima zadatak da pridobije plitkoumne koji ne razlikuju stvarno od mogućeg, jer shvatiti danas globalni i lokalni problem nije baš jednostavno, ali Radule kao iskusni šibicar radi li radi. Ni jednan stvarni problem nije izneo u javnost. Bavi se ćevapima, gde će ko da sedi, zatpava sud tižbama i to ima jedini cilj biti u medijima da se uđe pod kožu prostoti koja ne misli svojom glavom. Poenta negove omške je da su se i nivni osvestili i uviđaju realnost.
    Negov intimno moto je lov u mutnom, pa možda na bućki cimne i neka somina.

  7. Otkad citam iskljucivo Danas i N1, dusa mi se odmorila od tabloida i botova. Vidim da vase masine za botovanje i lajkovanje ne rade na ovom sajtu, sto mi je posebno drago. Vidi se sta ljudi stvarno misle o politicarima u ovoj zemlji.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.