Radulović: Ukinuti policijski čas, dozvoliti građanima da normalno provedu praznike

Ostavite komentar


  1. Kako ovu svoju inicijativu nije propagirao pred katolički Uskrs,na korist katoličkih vernika? Svi ćutali,vernici se pridržavali medicinskih mera karantina,čak je i Papa držao misu u praznoj Bazilici Svetog Petra.Pretpostavljam da je Srbija sekularna država i da ista pravila važe za sve njene državljane,bez obzira na veroispovest? Ako su katolici u Srbiji u karantinu,zašto nebi bili i pravoslavni?

  2. Užasno neodgovorna izjava zarad nekog bednog političkog poena! Mada iskreno mislim da većina građana ima mnogo više pameti od ovih dušebrižnika ala boško i ovaj gore pomenuti i da ne bi proveli „normalno“ Uskrs sve da ih i preko medija teraju na to. Aman ljudi treba ovo preživeti i zdravstveno i ekonomski, samo nam je potrebno neko praznovanje pa da ode sve do đavola, to bi bila prava biološka bomba od koje se ne bi oporavili do septembra! Svako ko insistira na praznovanju je ili zlonameran ili obična budaletina koja dalje od nosa ne vidi!

  3. Gospodine radulovicu procitajte definiciju demokratije
    Vasa je obaveza da be smetate drugima normalnim ljudima
    Srpska demokratije mogu da lupam ko lotviren prozor
    Dosta gospodine imamo vulina obradovica doktora smesni virus I nemozemo da pobegnemo u sumu

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.