Rakić: SNS otela 15 milijardi evra

Ostavite komentar


  1. O tempora o mores, pa i zar vrla progoniteljka svih DS clanova i simpatizera da progovori o SNS lopovlucima. Mora da je kao Trivanku ceka neko vazno mesto u drzavnoj upravi pa da je Pantokrator ne zaboravi.

    1. Interesantno kako ljudi imaju potrebu da makar pokušaju da budu poltroni i vlasni dupelisci bacajući kamenje na one koji tu vlast kritikuju i razotkrivaju njihovu pljačku nas građana Srbije.

  2. Zaista nisam zaljubljen u SNS i njihove marifetluke i igrarije
    Lopovluka ima i treba ga obasjavati jednog po jednog i predstavljati narodu.
    Ovako reveno „2 kila od buta neko negde ukrao iz restorana“ je nivo zabavista a ne ozbiljne opozicije.
    Gospodo i Vama je vreme da se zahvalite narodu (jer to sto pricare je nivo za umobolne a ne za napaceni narod) i pozovete neke nove koji ce zamenti ove sada.

  3. Ispravan stav DS-a i Dragane Rakić. Mafiju treba stalno razotkrivati, kako bi nekad i jadni botovi shvatili.

  4. Da li Rakicka stvarno veruje da bi ona samo mogla prstom da pokaze na nekog i on bi odmah bio osudjen i imovina oduzeta, bez da je neko pita imas li ti nekih cvrstih dokaza?

  5. Nasilje je u svim zemljama eskaliralo. Prema zvanicnim podacima Srbija se i dobro drzi, kako je u nekim razvijenijim zemljama.

  6. Evo Mariniki Tepić još jednog lažljivog saborca, izreći ovakvu laž bez ikakvih dokaza i činjenica je velika sramota. Mislim da tužilaštvo pod hitno treba da reaguje.

  7. Dokazi, tuzilastvo, krivicna prijava…ili je ovo jos jedna u nizu praznih prica i optuzbi bez osnova???

  8. Neka nam dotična gospođa Rakić prvo objasni koliko su ona i tvoj suprug samo po Vršcu pokrali, a ne da drugog napada bez ikakvih dokaza.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.