Rama: Albanija će stajati uz Kosovo, ako bude trebalo i oružjem

Ostavite komentar


  1. Eto vam vas veliki prijatelj Srbije Edi….. I tako puno Edija ima u SRB. A jos malo i svi su protiv nas i nase zemlje, e moji politicari ja sam jednom bio u ratu borio se za nesto sto ste pustili niz vodu, vise necu a ni moja deca nece

  2. Albanija sa vodećim zemljama NATO-a 1999, godine izvršila agresiju na tadašnju Srbiju i Crnu Goru. Srbija nikada nije ratovala protiv Albanije od njenog osnivanja.

  3. Aha Rama se nada da će i bog da im pomogne. Samo on neka čuti bolje bi bilo za Albaniju. Takodje i za ostale na balkanu.

  4. Ништа ново од Албанаца, они су против Срба били за време османлија, у првом и другом светском рату, увек на страни поражених и империја, и раније као и сада јуначили су се и крили иза моћних, требали би да уче из историје и од Срба.

  5. Лепо, значи ако неко нападне тај део Србије, Албанија ће нам помоћи да га одбранимо. То се зове пријатељска земља!

  6. Ma vi ste zajedno male mace za Srbiju,nego je problem što će se rat proširiti na cijeli balkan kao i čitav svijet. Znači treći svetski.

  7. Fašizam prosipaju nad nedužnim srpskim narodom, i sad se plaše lucidnim Politikom Slobodana Miloševića.

  8. Nista neočekivano.
    Da tako nešto Srbija izjavi za Republiku srpsku, već bi nam minimum uveli sankcije.

  9. Nešto rekoše da nam je ovaj lik prijatelj,kako lako uzima tuđe zaboravio je da je i to njegovo nekad bilo srpsko.

  10. Gde je reakcija EU, Evropskog parlamenta na ove pretnje iz Tirane. Da je Beograd ovako nesto izjavio, vec bi licemeri iz Brisela i Strazbura se sastali u donose ju neke rezolucije.

  11. Ако буде АВ на власти, Рама ћу ући на КиМ без икаквог отпора, за то што је то његов “ брат“

  12. Driže Rama već ste stajali pa niste stigli dalje od Košara,dokle sada mislite da bi mogli??!

  13. Bukvalno bi vas Srbija pregazila kao plitak potok to znaju svi ali imate NATO ledja pa zato i bucete bezveze… i pricate nesto sto i sami ne verujete…

  14. I Srbi će stajati uz Srbe na Kosovu ako treba i oružjem pa kom obojci kom opanci..

  15. lako Rami da talasa kad je u Nato mada nema potrebe za tim, hajde malo pustite narod da zivi

  16. O ratu ovde samo prica Kurti i Rama, izgleda da se minikice okurazile pa bi sve ratom da resavaju. A ko se maca uhvati od maca i strada.

  17. Cudo bi napravila i Albanija i Kosovo da im Amerika i Njemacka ne cuvaju ledja. Albancima sa Kosova bi najpametnije bilo da odustanu od ideje nezavisnosti. Da se vrate u sastav Srbije ali da imaju federalni status sa svojim predsjednikom, skupstinom i vladom. To bi rjesenje bilo dugorocno odrzivo. Ovako sebe izlazu velikoj opasnosti u buducnosti. Svaka promjena medjunarodnih odnosa moze dovesti do ponovnog sukoba na Kosovu, jer Srbija ovakav status Kosova nikad nece prihvatiti

  18. Postoji pravi momenat i mesto.Doci ce taj dan kao i u istoriji a onda bude li pameti nece sestati na Prokletijama nego u Draču.Ne treba ostaviti ni pile da se ne vi slucajno izlegla nova kokoska.

  19. Dobro je dok razmisljamo o Kosovu.
    Čim resimo taj problem idemo na stare granice… Srbija do Drača!!!

  20. Nije dobro da se spominje oružje moramo da razmišljamo o budučnost naše dece.

  21. Kada će se pročitati vest,živeće ljudi u miru i slozi,deca će ići zajedno u školu slaviće se praznici svi u zdravlju i sreći i u miru sa komšijama.

  22. i sta sad Vucic je govorio da mu je Rama brat a sad bi taj da ratuje protiv svoga brata u Srbiji

  23. Ma naravno „silo“ da ćeš biti uz Kosovo dok je tu nato okupator sa najvećom vojnom bazom u ovom delu Evrope!Ćuti bre i pokrij se ušima!!

  24. Oduvek je Albanija „svojatala“ Kosovo i Albanci su radili na tome ,decenijama ,(natalitet muslimana ,u Srbiji ,sirom nje, a posebno na Kosovu i Metohiji)!Tako dodjosmo do ovde..?Njih mnogo ,(natalitet,5,6 na nase jedno dete..!?,)nas sve manje,njih sve vise, na zemlji ,,Srbiji!Sad tu dodjese i oni drugi ,sa Zapada(SAD) i Evrope da traze, ono sto njima treba ,za njihove interese,baze,bogatstva,rude, zlata, litijuma,ma ekonomoja i profiterstvo..pa tu se umesa naravno i politika i kukolji ,kao podrivaci!Eto ,samo da rata ne bude,to zeli obican covek, porodica i deca!…To je glas ,naroda!

  25. Zanimljivo da je Danas objavio i neke komentare protiv njihovog prijatelja Kurtija.
    Sutra će pasti sneg.

  26. Polako. Neće biti ni Albanaca u Albaniji a kamo li poštara na Kosovu. Moliće oni Srbiju da ostanu . Neka sa čekaju još malo

  27. данас црна гора има подморнице на весла, а давно се зна да је то производ албаније

  28. Ne trazimo vam ono stivsmo vam poklonili ali KiM ste nam oteli i ne sluzi vam na cast !

  29. Naš „brat“ Edi, vince… Još da mu bratić napravi autoput do Drača o našem trošku… A tek otvoreni Balkan…

  30. Gospodin Rama želi da nam zadrži pare da ne bi kupovali Grčke luke, rado bi ustupio svoje, ako zarazi o po njegovim i kutijevim fantazija a, izašli bi na more sigurno

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.