Rama: Albanija prekida sve odnose sa Srbijom do oslobađanja kosovskih policajaca

Ostavite komentar


  1. Е коме веровати.Па и он је исти као и ови његови земљаци.

  2. Lud zbunjenog!!
    Kad ne bude teme Kosova život će stati!!
    A svi se hrane i održavaju vlast na tom glupom mitu!!

  3. Pa zar. to nije neciji veliki prijatelj. Nemamo mi politicara koji ce odrzati nacionalni ponos i ujediniti i spasiti srpstvo, sve je to jad i beda izdajnicka, od vlasti do opozicije. Zasto je gen.Delic, legenda pobegao iz SNS posle kratkig vremena,nanjusio izdajnike

  4. I Srbija da prekine sve veze sa albanijom do oslobadjanja Srba I ppvlacenja priznanja Kosova

  5. Konacno jedna super odluka.Ne moraju vise nikad ni da uspostave odnose.

  6. Еди Рама је енглески играч и шта је нејасно уосталом и ОТВОРЕНИ БАЛКАН је предложио Рама а по упуству и идеји енглеза који желе да униште ПРАВОСЛАВЉЕ

  7. Tako treba i cela evropa da nam uradi, tako ce nas spositi od ovu vlast . Dosta nam je vise kosova , imam 70 godina nikad nisam otiso na kosovo a ceo zivot dajemo i trpim za kosovo . Dosta mi je ove propagande .

  8. Da pustimo policajce koji su naoružani upali na našu teritoriju. Koja zemlja ih ne bi uhapsila. A ne govoriš nista o uhapšenim Srbima koji se hapse svakog dana o prebijanju mučenju ,pucanju u decu o rušenju groblja i svemu što se radi Srbima. Jadan si Rama i ti .

  9. E da nase drustvo ima neke odobine kao sto ih nema, sada bismo proglasili potpuni bojkot robe I usluga iz Albanijie….Jeste da je tako nesto prosti reciprocitet ali sve sto se desavalo prilikom raspada bivsih drzava odvijalo se na tok matrici.

  10. Odmah treba zabraniti uvoz robe iz albanije i otkazati sve turisticke aranzmane, jer to je mesanje u nasu kucu…

  11. Pored toliko naših uhapšenih i ubijenih, oni prekidaju odnose zbog tri kriminalca, a mi se pravimo budale i nastavljamo kao da se nije ništa desilo. Napred SNS

  12. Boze i Albanija nas zeza. Postali smo najgori zahvaljujuci radikalima i komunistima sto nas vode ka dnu

  13. Da smo imali pameti taj prekid odnosa bi davno mi napravili.
    Sad treba samo postaviti dobru ogradu između njih i nas……..ne treba nam ništa od njih i ne moraju ništa kupovati od nas.Živelo bi se bolje.

  14. „Pa zar i ti sine Rama“? Šta će sad da radi naš „dragi“ predsednik, kad mu i najbolji prijatelj okrenu leđa. Kad bude pustio policajce iz zatvora, znači da je Kosovo još jednom priznao kao nezavisno. I o čemu mi pričamo ovde?

  15. Ако Рама то заиста мисли онда је он шарлатан у политици . Џабе Вучићу она идеја за отворени Балкан , која је уствари Рамина . Ово је ваљда за дневну употребу . Ствари ће изаћи много озбиљније .

  16. A bas krenule lubenice iz Albanije,sta cemo sad da jedemo,necemo valjda ove nase kisele.

  17. Ma naravno da treba da brinu za policajce isto kako mi brinemo za nase SRBE.Pozdrav za veliku Albaniju od Srbije.

  18. Bolju vest nismo mogli da poželimo ali se bojim da neće ostati dosledan.

  19. Srce mi se cepa. Ljudi hvata me panika, kako ćemo preživeti bez Albanije. Bez te „ekonomske gromade“

  20. Ako ste srpske novine, ne mozete da napisete kidnapovali. Mozete da napisete ‘prema njihovim recima’

  21. Jaka ste drzava bas sam se uplašio kako da Srbija zivi bez tebe oni su uhvaćeni na našoj teritoriji a ne u Albaniju Kosovo je bila Srbija to ce ostati 1244 zivela srbija

Ostavite komentar


Politika

Srbija ima tri i po godine za sve što SNS neće da uradi: Da li je realno priključenje EU za šest godina? 10

Srbija ima tri i po godine za sve što SNS neće da uradi: Da li je realno priključenje EU za šest godina?

Iako je tehnički spremna za otvaranje novog klastera, dalji napredak Beograda u integracijama zavisi od političke volje da napravi odlučne korake i uvede sankcije Rusiji, dogovori pravno obavezujući sporazum sa Kosovom, reši korupciju i organizovami kriminal, obnovi demokratiju i slobodme izvore. SNS sve to ne želi da uradi, kažu sagovonici Danasa komentarišući izjavu predsednika Srbije na samitu Zapadnog Balkana i EU, da će Srbija i ovaj region čekati šest godina za ulazak u EU i da se to neće dogoditi pre ulaska Ukrajine.

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.