Rama: Kurti ne može ukloniti granicu ako Srbija nije deo tog procesa

Ostavite komentar


  1. Nema potrebe da se “sekirate“‘ mister Rama.Pomogao vam je veliki drzavnik iz Regiona.pardon-zapadnog Balkana,mister Vucic.Jer pravljenjem malog Sengena-granice nisu potrebne izmedju Albanije i Srbije.Dok ce granice Tacijeve dzamahirije,na srpskoj zemlji,prema Srbiji biti zacementirane.Osim toga Srbija ce kasniti ulaskom u EU-ju ili pravljenjem nove Svajcarske jer ce morati da ceka Albaniju da otvori sva poglavlja.Srbija trci kao copavo zdrebe pred rudu.Ro jest pravi saveze a nezna gde su joj granice?!?

    1. Te granice o kojima pričaš je postavio upravo Borko iz tadašnjeg DS.a sadašnjeg SzS,a svi nekadašnji DS-ovci,plus Veseljko.

  2. Stariji brat pokazuje misice. Ne mogu drzavu staru preko sto godina ucenjivati oni koji jos nisu u UN. Zato treba bezati kao djavo od krsta od ujedinjenja sa R. Srpskom.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.