Rama: Ono što vi smatrate pokrajinom, za nas je država

Ostavite komentar


  1. KiM može da se razvija ako ostane u sastavu Srbije. Koja država KiM, KiM mora da ostane svojina ako misli da bude jaka i stabilna.

  2. Neka mi saradjujemo a Kosovo nikada ne moramo da priznamo kao drzavu. Mnogi ih nisu priznali.

  3. Koliko je Rama u pravu toliko smo i mi i to znaci da Kosovo nikada necemo da priznamo kao nezavisnu drzavu. A saradnja Albanije i Srbije u oblasti ekonomije je veoma znacajna za nas razvoj i napredak.

  4. Rama je taj koji stalno prica o onome oko cega se Srbija i Albanija nikada nece sloziti, umesto o saradnji.

  5. opusti se,napravicemo i put kako bi ti lakse nama slao drogu,a sebi dovezao trepcu itd

  6. Srbija se nikada nece odreci juzne srpske pokrajne,a o ostalom moze da se razgovara

  7. Imalo bi smisla da je Srbija iskoristila uticaj koji još ima da neki deo vlasništva dospe u ruke lokalne samouprave. To bi bilo nešto, a ovo je samo magla.

  8. Jako bezobrazno ponasanje Edija Rame. Mislim da Brisel mora nesto da preduzme sto pre jer je covek pretereao i treba da se stidi.

  9. Rama, ti Albaniju smatras drzavom, pa ona to nije. Obicno ste pleme bez istorije i kulture i treba da te bude sramota zbog takvih izjava.

  10. Edi Rama dobro zna da Srbija nikada nece priznati ono sto on zarko zeli a to je da je Kosovo drzava. Za nas je Kosovpo bila pokrajina to ce i ostatiu sastavu Srbije.

  11. Gospodine Edi Rama, ono Sto vi smatrate vaSom novom albanskom drzavom, mi smatramo nasom pokrajnomu sastavu nase drzve Vi to dobeo znate samo nastavljate sa provokacijama.

  12. Može Rama da misli šta mu je volja , ali Kosov je srpska pokrajina pa svidelo se to njemu ili ne.

  13. Pa kada je Kosovo država , zašto onda tražite da Srbija prizna nezavisnost Kosova.Za vašu informaciju , Srbija neće nikada priznati nezavisnost Kosova , a bez toga ono ne može biti država.

  14. To sto vi zovete drzavom zelite da otmete od drzave kojoj Kosovo pripada od pamtiveka!

  15. Rama se najviše osvrtao na Kosovo, kao da je on njegov predstavnik. Mora da shvati da za Srbiju ono je i dalje naša južna pokrajina a probleme sa Prištinom rešavaćemo dijalogom, pregovorima. Samo, pregovori znače da i jedna i druga strana nešto dobijaju, niko ne prihvatamo ultimatum.

  16. Uz rizik, da budem izdajnik, Rama je mnogo prakticniji, ralniji i umerniji od Vucica.O smirenosti, ne treba reci nista, jer Vucic tu osobinu nema.Na kraju, navijam za Vucica, ali sanse za pobedu su na Raminoj strani.

  17. ramu je poslala merkelovica da kod srba agitira za sledeci potez vladajuce garniture-priznanje kosova.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.