Rama: Srbija nedostaje na NATO mapi

Ostavite komentar


  1. Albanija je dugo nedostajala na mapi Evrope kao civilizovana državica. NATO ima svoju bazu na teritoriji Srbije, bez njene dozvole, kod Uroševca.Vi niste hteli da se družite sa cilivilziranim narodima, a mi sada nećemo sa svetskim sileđijama i ubicama.Kada su najprimitivniji narodi potpali pod Rimsko cartsvo, Imperija je počela da se raspada. Mi ćemo da sačekamo da se raspadne sadašnja Imperija. Vi ste bili prijatelji sa tadašnjom Kinom, skojom se niko nije družio. A mi sada smo najbolji prijatelji sa Kinom kada je vodeća ekonomska sila u svetu, a istovremeno miroljubiva.

  2. "Srbija nedostaje na NATO mapi"…Tako je. Srbija sebe treba "docrtati", jer druge opcije nema.

  3. Sta to ovoga coveka svrbi ko je u NATO-u i kakav je spoljno politicki polozaj Srbije? Sa kojim pravom se on mesa u unutrasnje poslove jedne suverene drzave?

  4. Ma sve je to u redu, nego koje patike je imao Rama na ovom sastanku, da otrcim da kupim i ja iste. I da li je opet obukao trenerku donji deo?

  5. Najveći saveznik separatističkih snaga u SFRJ, SRJ, BiH, CG i Makedoniji je bio i ostao NATO. Dok nisu rastočili bivšu Jugoslaviju nisu imali mira. Tek kada su razdvojili Dva Oka u Glavi CG je učlanjena u NATO i ipak sprečila i rastakanje CG na bošnjački Sandžak i Srpski Kučki i Vasojevićki i Budvanski i albansku Malesiju, Zetu i Ulcinj i Bar i Srnogorce saterali na trgu oko česme kod Hotela Moskve u BGD. Sada se dvoume oko Makedonije dok Rama i dalje merka svu Zapadnu Makedoniju sa nekada naseljenim isključivo srpskim stanovništvom. Dakle. Makedonija pod hitno u NATO a iz KiM proterati NATO i ako ikada R. Kosovo bude nezavisno treba da bude demilitarizovano kao i BiH i neutralno kao garant opstanka srpskog naroda.

  6. Мистер Рама,без обзира да ли ће Србија бити у НАТО-у или ван њега ви ћете добити по лабрњи,пардон,по вашем дрону,кад тад!Није ми јасно зашто вам се жури?Бојите се од мистер Трампа или тавариша Кима?Испашће на крају да сте џабе кречили!!!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.