Raskol u Pokretu Dosta je bilo se nastavlja

Ostavite komentar


  1. gde god se sns umeša,te stranke više nema-čista korupcija i mito,jedino još odoleda ona opozicija koja se ujedinila.kupiz ljude za sitne pare ili mu daš radno mesto isl.i gotovo+ucene.tako je to u ovoj našoj divnoj demokratskoj srbiji

  2. Svi oni koji napuataju pokret, iako licno nemam nesto visoko misljenje o istom, bi trebali, zarad svog digniteta i svega drugog na sta se pozivaju pri odlasku iz pokreta, da istom vrate poslanicke mandate jer samo tako dokazuju da nisu u funkciji aktuelne vlasti i licnog samoljublja !
    Sve drugo je samo obmana, da ne upotrebim teze reci, i nista drugo! Izvolite, na vama je!

  3. Izgleda da je Radulovic dirnuo u bolno mesto kliku na vlasti poslednjim obracanjima u kojim je izneo niz podataka utemeljenim na cinjenicama, o katastrofalnom stanju na svakom planu u Srbiji. Sada sluzbe njegovom pokretu DJB cupaju krilca i nogice kao komarcu.

  4. Не сме се зуцнути против давања Косова и против Немачке!
    Несрећно храбри г.Радуловић је баш то урадио,што се никако не сме и шта би?
    Готово,странке му нема више !

Ostavite komentar


Politika

Gde će se u nedelju glasati za smenu gradonačelnika na severu Kosova? 10

Gde će se u nedelju glasati za smenu gradonačelnika na severu Kosova?

Centralna izborna komisija obezbedila je alternativne centre nakon što su srpski direktori odbili da se škole na Severu stave na raspolaganje za glasanje 21. aprila o razrešenju gradonačelnika četiri opštine. I ministar unutrašnjih poslova je izrazio spremnost da pomogne ukoliko CIK zatraži od policije otvaranje škola kojima upravljaju „nelegalne“ srpske strukture.

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.