Rašković Ivić: Novac sam dobila kao honorar od OEBS-a

Predstavnici opozicije odgovaraju na kritike predsednika Srbije i SNS izrečene tokom njegovog gostovanja na TV Hepi

Ostavite komentar

  1. Djindjic je zbog kradje bio pokrenuo postupak protiv S. Raskovic ali je zastitio naivni Kostunica. Njeni saradnici su govorili "Buba (Morina) je krala ali ova je presla sve granice".

Ostavite komentar

Politika

Šolc: Svih sedam lidera Grupe 7 će prisustvovati samitu G 20 u Indoneziji, čak i ako bude prisutan i Putin 10

Porfirije je kao nijedan patrijarh do sada u službi Vučićeve spoljne politike: Božović o izostanku govora mržnje prema Albancima na Vidovdan

Porfirije Perić je kao nijedan patrijarh do sada u službi Vučićeve spoljne politike. On zbog poslušnosti spolja može da radi šta hoće unutar Srbije. Takav je dogovor - ocenjuje za Danas Balša Božović, predsedavajući Izvršnog odbora Regionalne akademije za razvoj demokratije, odgovarajući na pitanje da li je SPC, kao i do sada, izlazila u susret ciljevima koje aktuelni režimi i vlast želi da postigne, bilo oni i od strane istog aktuelnog režima koji naglo menja kurs - od propagiranja mržnje prema kosovskim Albancima, do pomirljivog tona.

Naslovna strana

29. jun 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.