Rašković Ivić: Podržala bih Jankovića za gradonačelnika

Ostavite komentar


  1. Jankovica za gradonacelnika! Iz Beograda mora da pocne vladavina prava! I put za EU!

  2. Znaci, dogodilo se da neko zeli da podrzi nekog iz opozicije a da to nije sam taj neko?? Cudno.

  3. Za svake izbore se mora uvesti jedno pravilo; samo pojedinacno kao stranka, nikakve koalicije.Tako cemo dobiti pravu sliku o podrsci strankama, a ne da u Parlamentu zasedne neko ko je dobio 1% glasova. Ako predjes cenzus, sklapaj koaliciju i sa crnim djavolom.

  4. Delovanje političara dovelo je da masi ljudi život postane preveliko breme i noćna mora, zato je vreme da vam isti javno istaknu zabranu učešća u politici i proglase vas neprijateljima naroda.

  5. Sličan se sličnom raduje. Setimo se samo izjava oko Srebrenice, i tu im se pišljenja poklapaju. Ona i Boško Obradović samo igraju kako zapadne ambasade sviraju, kako situacija naloži tako i oni ulogu odigraju. 2016. godine su imali ulogu da glume "Patriotski blok", danas valjda imaju ulogu ujedinitelja propalog DOS-a. Eno i Boško poziva da se ujedine. Sa druge strane Vučićev režim nastavlja sa DOS-ovskom praksom i okuplja kuso i repato.

  6. Давати подршку неком ко воли расипништво само луксуз,глисере и да се живи на "високој нози" доживели би банкрот сигурно

  7. Sto nam govori da Sandra Raskovic vec muti nesto sa Jankovicem i Jeremicem. Ne bih ja to podrzala.

  8. Nema Sasa Jankovic nikakve sanse na izborima u Beogradu, suvise je slaba licnost da bi bilo gde odneo pobedu.

  9. Bas je pogodan kandidat za gradonacnika..preporucilo ga mesto zastitnika gradjana koje je vrhunski obavljao..sad malo i gradonacelnicku platu da prima..

  10. Nije mi poznato koga će naprednjaci predložiti za gradonačelnika na budućim gradskim izborima , ali ako predlože Aleksandra Jovičića , sadašnjeg predsednika GO Palilula , prosto će oduvati sve protivnike. Za samo godinu dana koliko se nalazi na čelu GO Palilula postigao je izvanredne rezultate i verujem da bi bio odličan gradonačelnik.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.