Rašković Ivić: Sada Vučić ima podršku sveta, a ne opozicija

Dvadeset godina od izbornog poraza Miloševića i uvoda u Peti oktobar

Ostavite komentar


  1. „Tada (kada je rušen Milošević) je opozicija imala podršku sveta, danas Vučić ima tu podršku jer je on taj poglavica koji ispunjava želje.“ Da li to znači da je tada opozicija bila ta koja je ispunjavala zapadne želje?

    1. Odlično pitanje, mislim da je zaključak da će u Srbiji uvek na vlasti biti dobre vile zapadnih sila

  2. Cime je gospodja zasluzila naklonost zapada? Kako se to ona razlikuje po pitanju svih pitanja, a to su ratovi 90-ih,’ u odnosu na Vucica?

  3. U svakom zlu ima nešto dobro. Danas, kada svet podržava AVAB-u, je možda vreme da se okrenemo sebi, da pravimo drzavu prema svojoj meri, da imamo svoju politiku, ekonomiju, školstvo i sve drugo. Treba da prestanemo dodvoravanje i klečanje pred moćnima. Ispada da ko više iskuka i oliže prstiju dobija da ovde vlada. To je zaista odvratno. I siromašni ljudi mogu biti dostojanstveni, itekako, i najmanje zemlje mogu biti uvažene, i jesu, primera ima dosta. Dosta više sa lažnim vodjama, lažnom politikom, iskazivanja nemoći i ponženja pred svetom, nipodištavanjem svega svoga, a samo radi borbe i očuvanja vlasti. Vlastodržci prokletnici, marš u ništavilo svi koji ne rade za svoju drzavi i narod.

  4. Jedan od razloga zašto danas imamo ovakvu vlast je samoproglašeni legalizam DSS, minirali su Đinđića i lustraciju, prikupljali sve prebege…i na koncu, oni su uveli SPS ponovo, kad su pravili manjinsku vladu….

  5. Gospodja Raskovic Ivic uvek pronadje prave reci koje definisu situaciju.Kao u ovom slucaju-“Oni su se samo reciklirali“…..!

  6. Hahahaha DSS se oglašava – oni koji su se postarali da se nakon 5. oktobra skoro ništa ne promeni, iz sve snage se potrudili da dezavuišu svaki pokušaj reformi, štitili haške optuženike, štitili kriminalce, Miloševićeve ljude… Oni imaju nešto da kažu…

  7. Kako vas nije sramota da se sećate 5. Oktobarskih promena? Mene jeste…lupah šerpe i duvah u pištaljke da bi na vlast došli gori od Miloševića!
    I što je najbezobraznije od svega, ista ta banda je ponovo pozivala na lupanje u šerpe pre neki mesec! Kad neko nema obraza, onda ga nema do kraja….

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.