Reakcije na Vučićev drugi spot

Ostavite komentar


  1. Tatjana je u jednoj stvari poptupuno u pravu da se prvi put u istoriji politicke kampanje pojavljuje ovakav spot. Meni su sptovi i prvi i drugi jako zanimljivi, pogadjaju sustinu, govore o problemima, suocavaju se sa onima koji mozda imaju suprotno misljenje, ali na kulturan i fin nacin. Zaista zanimljivi i korektni

  2. Ako sagledamo van politickog konteksta, jer me politika i ne zanima, spotovi imaju potpuno modernu tezinu. Prate svetske trendove, nisu napadni, dovode kandidata u situaciju da mora da odgovara napitanja ljudi koji su protiv njega, rgumentovano se bori za svoju stranu. Neko se ozbiljno potrudio oko ovih spotova.

  3. Ne bi bilo lose po Vucica da oni koji mu skandiraju:Vucicu pederu, zaista misle da je on pripadnik LGBT populacije.Jasno je da masa koja skandira porucuje nesto sasvim drugo: da AV daje lazna obecanja, da glumata, da se prenemaze, da za politicke neistomisljenike kaze da ga mrze, da ponizava novinare, da nece debatu sa politickim protivnicima, da je 15 godina bio generalni sekretar SRS, a da je sad evropejac, da ga je bas briga za ono sto mu pametni govore, da se "udvara" gledaocima PINKa- i citaocima Informera, jer racuna na njihove glasove, da mu ne smeta prostakluk, i saradnici sa laznim diplomama i doktoratima, da hoce za sebe i funkciju predsednika Vlade i predsednika Srbije, da se ponasa kao da je vlasnik Srbije ili, da ako on izgubi izbore Srbija je propala…To stvarno znaci skandiranje: Vucicu pederu. Svi na izbore.

  4. Spot je jako duhovit i na jedan sarmantan nacin stavljen je akcenat na sve to sto je Gospodin Vucic uradio u predhodnom periodu.

  5. Vučić u spotu priča koliko je učinio za (ne)slobodu medija, vladavinu prava, i kako je uspešno reformisao pravosuđe.

  6. Ja sam strucnjak za pivo, a pivo se pije sa prijateljima. Ovi sto dobacuju sa strane samo narusavaju atmosferu, i njima je potreban neki drugi strucnjak, pa makar i izmisljeni strucnjak za marketing. Spotovi su za njegovu publiku koja voli dobacivanja. Ono sto je najbitnije je da ovog puta postoji ZA, umesto protiv.

  7. A što ga nisu pitali za legalizaciju plačke i otimačine penzija. Ako je tako dobro, zašto meni i dalje otimaju 16,9% od penzije? SRAMOTA!!!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.