RIK poništio izbornu listu Zavetnika; Zavetnici: To je duboka država

Ostavite komentar


  1. Ne verujem da ima 10000 ljudi koji podržavaju privatnu kao stranku..politički cirkus Srbije.

    1. jesi ti pismen. ako jesi procitaj sta si napisao. kao pitijino prorocanstvo. niko ne zna sta znaci

  2. „Zametnici“ zla, nikakvi oni nisu „zavetnici“ pojavljuju se samo pred izbore i kobajagi „izbore“ i sluze rezimu da budu njihova „desnija desnica“ u prikazivanju svetu poput SRS-a ili Mise „male pise“ Vacica ili „firera“… „eto njih ako necete nas ( Aleksandra A.V./A.V. Vucica ), vec vidjeno i dojadjeno zdravoj pameti ko je jos uvek u ovoj „vucicojebini“ a ne Srbiji, ima . Pomoci ce im „firer“ da se tzv „Izborna“ kobajagi komisija koriguje i da im dozvoli izlazak na Vuciceve pogane i lazne izbore.

  3. Zavetnici su patriotska stranka, ali mnogi danas ne znaju šta je to patriotizam , jer su progutali udicu CIA-NATO „demokratije“. Kod Srba je pecanje na varalicu najuspešnije . Grgeča ima kao šodera.

    1. Za vas je patriotizam = kradja.
      Za nas je patriotizam = zivim u Srbiji i dajem sve od sebe da bude bolja, iako trenutno imamo diktatora i najgoru mogucu partokratiju.
      Manite se vise ovih predizbornih „biznis-patriota“.

    2. I moja omiljena „patriotska“ stranka. Ja ih zovem „salonske“ patriote. Može i „patriote iz kruga dvojke“. Sve njih što se junače po Beogradu. Ajde malo na Kosovo ili CG ili FBIH pa tamo budite patriote. Ne mora za ceo život, ali barem na pet-deset godina života, pa posle da razgovaramo.

  4. Dobro više, provaljena je fora. Svaka opoziciona stranka ima problem sa prijavom liste. Nađite još neki način da zezate opoziciju…

  5. Pa SNS je zmurio na oba oka kada ste predavali listu, a trebalo je napraviti privid demokratije. Sada su tu razni (ukljucujuci i PSG) pa vasa uloga u izigravanju demokratije vise nije neophodna.

  6. ko prihvata da skuplja 10 000 poptiisa i da ih overava da bi ucestvovao na izborima sam se sa ovim opstrukcijama saglasio . Narod je Mazohistiki i voli ovo ,a ja garantiram da Opozciona partija u Srbiji nemoze da skupi i overi 10 000 potpisa JER JE DOVOLJAN 1 Poziv notarima da opstruisu prikupljanje i 1000 potpisa a kamoli 10 000 u okolnostima gde potpis podrske nekoj popozcionoj partiji znaci potop , pod opozicionim partijama ne treba racunati one koje su po 8 godina i vise obavljalje javnu vlast kao Demokratska i slicnu one su deo ovog rezima ,,,,,,,,Necete Vucica moracete da izaberete Djilasa i tako u negodled ……to ce biti najveci uspeh ,a zapravo ce sve ostati isto i ovaj narod ce biti u istoj situaciji kao svih ovih 30 godina

  7. ja koji imam 8892 clana partije ne bih mogao da skupim 500 potpisa iz milion razloga , u razlicitim mestima su , neki su u inostranstvu , neki ne zele da javno istupaju pofd imenom i prezimenom , nekima bi potpis znacio otkaz ,neki su clanovi policije ubaceni da prate sta se radi ,,,,,Vise policija zna moje planove nego ja sam …….malo malo jedansaradnik poilicije dodje kof mene i kaze ,, i dobro koji je sad plan ,, ? pa koji plan u emigraciji u Makedoniji nema plana ….jer da je 10 000 potpisa malo ovaj Rezim bi uveo 100 000 ……..i cudno je niko nije pomenuo ukidanja cenzusa da 10 000 osniva politicku partiju u Srbiji a to je uvedeno retrokativno 2011 ……..znaci jasno je u zemlji nema opozcije ,jer da ima neko bi rekao ,,Alo druze pa kakva je ovo prica 10 000clanova da sobujes partiju …..Da narod ne prihvata da robuje sve ovo nebi bilo moguce …….sto u Svedskoj ne uvedu ovo nego mozers sa 3 clana da osnujes partiju ,,,a u Ekonomski propaloj Srbiji treba ti 10 000 da se slucajno nesto ne promeni , mi disidenti moramo da budemo spreceni da bilo sta promenimo

  8. Iz istih razloga bi mogla biti odbačena izborna lista Muamera Zukorlića, jer reči „Samo pravo“ nisu ni deo imena političkih stranaka koje je čine, niti deo imena nosioca izborne liste.

  9. Plitka pamet i „duboka država“ idu ruku pod ruku ali PSSST ne sme da se kaže od cenzure…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. i 22. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.