RSE: Poslanici EP upozorili na posledice kineskih projekata u Srbiji

Ostavite komentar


  1. Pa vi iz Brisela ste ga zbog Kosova doveli na vlast, da bi nas on prodao Kinezima, nebi li na toj vlasti ostao.
    Kome se vi to, i na koga zalite ???

    1. Jos nas gusi smrad koji su ostavile vase bombe i vase rakete fasisticka gospodo.

    1. Rano ste ustali botovi, što, šef nije zadovoljan? :))) Ne zamenjujte teze, u Boru je sizuacija katadtrofalna, ceo jedan grad je na ivici izumiranja. Lkudi su konstantno izloženi trovanju. Fabrike guma oko Zrenjanina grafe se na najplodnijem zemljištu. Jel Zrenjanincima posle vode hoće da oduzmu i zemlju i zdrav vazduh. Vaš šef će odgovarati za sva zla koja je naneo ovoj zemlji Srbiji. Zapamtite to.

  2. Kako se ne setiste u vezi ove brige za gradjane Srbije od vaseg zagadjenja od osiromasenog uranijuma ili od namernog gadjanja hemisjkih postrojenja po Srbiji . Zato bi trebali biti tuzeni da naplatimo stetu za sva otpad koji ce ovde, na ovim prostorima biti smesten zauvek i to nelegalno .
    Srbija nije deponija vaseg djubreta za koje EU drzave koje su ucestvovale u tome jos nisu odgovarale niti je Srbija naplatila stetu .

    1. Koga beraniš ?Kineze koji će nas pogušiti samo zato da bi bila pametna i lupala kontru

  3. Da li će se oglasiti i povodom malih hidroelektrana? Ili su to možda premali ekološki problemi?

  4. Srbija ceka 30 godina ulazi u evropu sad se pokazalo da je to pozitivno za nas neotralni i svi ulazu u nasu srbiju evropa neka gleda svoje probleme

  5. Pa otkud takvo interesovanje bas za tu imdustriju?Videlo sa ata je bilo sa USS stel,pretopili najkavlitetniji celik od naoruzanja navodno visak i zastarelo i zdravo putuj igumane.
    Mozda bi hteli da tope i ovo novo pa opet udri po Srbiji.Ljudi pogledajte ko su najveci zagadjivaci na svetu pa onda podrzavajte te EU parlamentarce.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.