Rusija: Kosovo postaje uporište terorizma

Ostavite komentar


  1. Teroristi su seme i plod tokom ruske okupacije Avganistana, to se zna odavno. Samo ih pogledajte na prvi pogled će te shatiti da bez ikakvih obeležja se ništa ne razlikuju od pravoslavnih sveštenika a glavni simbol im je kalašnjikov. Pored toga i samo dejstvo da rusija nije nika napadnuta od strane terorista (osim izmišljenih pokušaja), govori i previše ko zapravo stoji iza terorista. Rusija, npr. preko svog največeg satelita u komšiluku tzv. SPC ih stvara i šalje u napade i ako večina njih nije ni svesna tome. Uostalom največi i najsuroviji terorista poreklom sa Kosova Lavdrim Muhaxhiri je zapalio Kosovski pasoš a nepobitno se ustanovilo da je u tom trenutku imao „svež“ originalan pasoš srbije i da se jdno dugo vreme skrivao po manastirima u srbiji. Ne može največa teroristička organizacija na svetu (režim u rusiji) koja podržava sva zla u svetu, optužiti druge, posbno ne one koji su okrenuti zapadnoj civilizaciji.

  2. „Već je zabeleženo 250 takvih slučajeva“, navela je ona. Jeste da je istina, ali u posljednjih deset godina. U teroristickoj rusiji svakog meseca zabelezavaju toliko slucajeva. Vise hiljada ruskih terorista bore se svaki dan u ukrajini, u nagorni karabah, u transnistriji, u siriji, irak itd. Razlika od kosovskih jeste u tome sto ruski teroristi od drzavnih organa se placaju. Bravo gospodjo zaharova sto ste nam informisali! Ali informirajte i rusku javnost, za ruskih drzavnih terorizam.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.