Zašto je Rusiji posebno stalo do ovogodišnjeg obeležavanja NATO bombardovanja?

Ostavite komentar


  1. Sovjetorusko bombardovanje Ukrajine je bar 5 puta gore od nato bombardovanja SeReJe, jer toliko i duže traje…za sad…zašto nije botoksirani kremljanko i to pitanje pokrenuo u UN a nas neka ostavi na miru jer su tada 1999.g i on i svi u administraciji kremlja prvo pujdali miloševića da nam navuče nato avione na vrat a posle kada im to više nije odgovaralo onda ga nagovarali da prihvati kumanovski sporazum tačnije predaju KiM Natou i šiptarima a tad je botoksirani proklamacijom Jeljcina već bio premijer da se ne zaboravi.

  2. Dalije moguce dasu Srbi glupi, da slusaju Ruse,
    Koji nisu mrdnuli prstom I prodavali oruzije hrvatima, a sad pricaju bajke, bobardovali jugoslovensku vojsku I milosevica
    A Putin bobarduje ukrajnu, I saljem preko 300 000 ruskih vojnika U sigurnu smrt.
    Pokusava da napravi srbiju ratnom zonom.
    Akoste glupim I zelite da zivite U diktatori,
    Podrzite I radite sta vam predlaze. Bice bolje za nas iz inostranstva svece biti jeftinije,
    Ustvari slobodno to radite Sto Putin I Dacic predlazu, Dacic da bi dobijo Jos jedno koferce I dabude na vlasti Jos 10 godina, dazaokruzi na 40 godina, I KO kaze da to nije demokratija on nezna nista. Samo napred srbijom.

  3. Zato što im trebaju Srbi kao korisni idioti, koji je raditi na svoju štetu sve što im naloži botoksirani kepec u Kremlju.

  4. Bole njih paja patak za nas, hoce da legalizuju svoj napad na Ukrajinu.
    Licimuri, demoni.

  5. DODVPORAVAJU SE NAŠEM ZLOČINCU BEZ STIDA I BRIGE

    Ovogodišnje obeležavanje četvrt veka od NATO bombardovanja SR Jugoslavije moglo bi da bude potpuno drugačje od uobičajenog budući da Bratska Rusija pokušava da izdejstvuje sednicu Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija na temu NATO bombardovanja SR Jugoslavije. Za razliku od Rusije, demokratske snage, kada su došle na vlasti, Srbije povukle su tužbu Srbije za oštetu od NATO bombardovanje i postadoše prijatelji zločinačkom Zapadu. S druge strane, ΛV angažovao zločinca Tonija Blera za ličnog savetnika, a njegovu suprugu za advokata Srbije i najvećem živom zločincu nad Srbijom bio mu gost u SAD i njegovoj supruzi Hilari dao tri miliona dolara za predizbornu predsedničku kampanju u SAD, a zaboravio zločinačka delovanja protiv Srbije i njenom narodu. To je ta izdaja svoje zemlje i svoga naroda, a za čije dobro?

  6. A ko je uzeo odgovornos za dogadjanja 90-tih.A mislim da se bolje pobrine o svojoj odgovornosti.Njemu nisu samo ruke krvave do ramena vec pliva u krvi.I takvo stvorenje ima jos nesto da zahteva.Bolje bi nam bilo da skloni te krvave ruke sa Srbije i da nas pusti na miru.To sto on hoce da skrene paznju na neciju odgovornost nece skinuti odgovornost za zlocin sa sebe

  7. Poštovana Lidija,
    nemam konkretan komentar na vas tekst ali jedno je jasno-NATO je koristio uranijum – tako da imamo najvecu stopu umiranja od karcinoma u evropi.-

  8. Rusija je poslednja zemlja,koja ima pravo da se obrati UN po tom pitanju,jer već preko dve godine surovo bombarduje Ukrajinu,a Putin je poslednja šuša,koja je gora od Hitlera i Staljina zajedno!!!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.