Ružić: Opozicija nudi nevaspitanje i destrukciju

Ostavite komentar


  1. Ali opoziciji svastika zetu ne kupuje stan od 200 kvadrata, kao tebi g-dine ministre! Opozicija nema tu mogućnost da pritisne direktora svastikine firme da joj neopravdana i bezobrazno poveća platu kako bi mogla da otplaćuje kredit.

    1. …Isto tako opozicija ne prevozi otrovne materije cisternama (evo od jutros su iskliznule cisterne sa sina kod Doljevca) ispod srca Beograda; dalje – opozicija ne hapsi decu od 17 godina zato sto su nosila vesala na protestu
      a istovremeno pusta vozaca koji je napravio prekrsaj bez presedana i pritom ubio zenu na naplatnoj rampi da se brani sa slobode, dalje – opozicija ne obustavlja sve istrage oko 24 stana gospodina Malog; opozicija ne stancuje lazne diplome i prepisane doktorate iz Vikipedije.Gospodine Ruzicu, ja sam obican politicki svestan gradjanin i kazem Vam da sam opozicija svim lopovlucima, lazima i prevarama koje vredjaju inteligenciju . Uostalom, kome ja govorim?

      1. Vozac je bio Babic.Nema drugog.Pokusavaju da zataskaju to i zato ne daju snimak udesa sa prednjih kamera n aplatne rampe. Inace zasto ga ne bi dali!

  2. Gospodin Ruzic pominje nevaspitanje i destrukciju i vezuje ih za opoziciju.Pitam se sta nam je partija ciji je i on clan pruzala devedesetih pa i danas.Gospodin Ruzic je upravo pokazao da carobna funkcija tera coveka da izgubi svoje JA i on je pravi primer jer se i on nogama i rukama grcevito bori za udobnu fotelju i privilegije koje ona pruza.

  3. Ati si pljuvao po Vucicu i tvrdio da cetvoclana porodica moze solidno da zivi sa mesecnom platom od 30.000hiljada dinara, a nosis sat vredan 8.000 evra i zato si postao ministar. Nije narod proti Vucica nego protiv takvih kao sto si ti

    1. Kako to mislite nije narod protiv Vučića? Narod koji izlazi na šetnje jeste protiv Vučića. Uslov broj jedan da se nešto promeni u Srbiji je uklanjanje sa vlasti Vučića. Diktatorski režimi nikako ne pružaju šansu da se išta promeni dok se diktator ne skloni. Prosto.

      1. A, pa nije ga njegov Aca pozvao na ‘degustaciju’ francuskih vina od po 1000 eura za flasu ubpodrumu mu ‘porodicne kuce u Jajincima’, pa je siroma’ jos u fazi: „Druga Tita su lagali!“

    2. Dok mu obaj nije dao 2 milona evra i ministarsku fotelju., da ne talasa SPS i ne postoji vise. Samo vrh stranke, koji krade na sekunde.

  4. iza tvojih ledja ti se smeju, preziruci te, tebe i tvoje bljuvotine( to mi tvoji kazu). Ti nikada nisi bio opozicija, ne znas ni sta je pozicija, ti zivis na prevaru, a to je za zaljenje. No, i vise od toga. To je , kako vladate , za kaznu. To cevas i trefiti, i to od opozicije, Bilo kakve, one koja ce vas skinuti i smestiti, daleko od Dedinja, fotelja i narodne grbace.Bicete zdravi, zivi i na sigurnom. Prugastom.

  5. …Isto tako opozicija ne prevozi otrovne materije cisternama (evo od jutros su iskliznule cisterne sa sina kod Doljevca) ispod srca Beograda; dalje – opozicija ne hapsi decu od 17 godina zato sto su nosila vesala na protestu
    a istovremeno pusta vozaca koji je napravio prekrsaj bez presedana i pritom ubio zenu na naplatnoj rampi da se brani sa slobode, dalje – opozicija ne obustavlja sve istrage oko 24 stana gospodina Malog; opozicija ne stancuje lazne diplome i prepisane doktorate iz Vikipedije.Gospodine Ruzicu, ja sam obican politicki svestan gradjanin i kazem Vam da sam opozicija svim lopovlucima, lazima i prevarama koje vredjaju inteligenciju . Uostalom, kome ja govorim?

  6. Hajde, Branko, seti se samo kako si nekada drsko i ponosno pozirao fotografima sa „Istinom o Vucicu“ P. Popovica bezbrizno zavaljen u skupstinskoj klupi, dovodeci naseg velikog vizionara time sigurno do amoka. Nije to bilo tako davno. Nije taj buntovni duh u tebi, siguran sam, sasvim iscileo. Zivot je previse kratak, da bi se tracio izdavanjem ovakvih saopstenja…

  7. „Veoma stetna poruka gradjanima“Alo bre, klinac sto su te tata i mama cuvali ispod staklenog zvona, budjenje! Poruka, nema nikakve veze s narodom!(prostacko bacanje koske medj’ rodjeni narod)Da li treba da ti se crta?
    Ruzicu, te price pricaj tati i mami. Dalje neces moci! Nebojsa S, stvarno mislis da s ovlascenjima(pruticem-pretnjama)mozes zaustaviti narod koji u MIRU seta.Samo tako Sone, ti bi izgleda voleo batinjanje i haos na ulici.’Ajde, da si krvario za ovu zemlju-bio u cizmama, pa da te covek i saslusa. Covece, nisi ratnik, no mali plasljivac. Iritiras ljude koje nose ofic.cinove, koji su krvarili vodili spec. jedinice stazama smrti 90.tih! Imas li hrabrosti da stanes ispred pukovnika 63.PB? IMAS, imas ali sa tatom, a i u to sumnjam.

  8. Lako cemo mi da ‘vaspitamo’ tu opoziciju i njihove proteste. Vas cemo do tada prvo da ostavimo da Siptarima u Briselu ‘drzavotvorno i slobodno’ potpisete ono sto ste im obecali. Onda cemo sve sa ulice da vas ‘prevaspitamo’, i ‘bagerom’ ako treba!

  9. Očigleddno ne shvatate da svakom vašom provokativnom izjavom povećavate broj demonstranata iz subote u subotu,Izjave Vušića,Šarovića,Stefanovića,Vulina,sada tebe,Orlića,Vesića,Martinovića,Gojković…..doguraste do 100.000 samo u Beogradu.Zato Dačić mudro ćuti?

  10. Ovaj je Ministar…. Je, da sam juce umr~o, ne bi to znao…. marginalac i nebitna licnost u nasim zivotima… Politicar sa pedigreom Kucnog ljubimca…..

  11. Isti si Dačić. pokvaren, pohlepan, vlastoljubiv i bez karaktera. Biće interesantno kad Vas lustriraju i vidimo u parku kako radite kao „fataljisti“. Ima deca da se slikaju sa Vama pa da shvate kakva ne treba da bude i da znaju šta ih čeka ako budu radila što i vi.

  12. Ja da sam na mestu opozicije smesta bih pozvao Let3 da osvesta srpsku politicku scenu akcijom Izbacivanje cepova i Babin kurac (za Ruzice i uveoce: ovo nije psovka, to je ime umetnicke instalacije). Ovo je na nivou izjava don Kacunka pa bi takav performans bio prigodan.

  13. Stvarno nebih želeo da se ugledam na vaspitanje, ugladjenost i konstruktivnost Vučića, Šešelja, Maje Gojković, Julina, Rističevića, Martinovića, Djuke, „Dr“ Neše, „Dr“ Mališe, Gašića, „stručnjaka“ iz Grocke, „nesudjenog švalera“ iz Brusa, onog finog što šamara u Subotici, direkrora Namenske ……. Sve fini ljudi, nema šta. E, zato će narod va vas menja i zato je na ulicama širom Srbije.

  14. Ministar državne uprave i lokalne samouprave bi umesto da govori o opoziciji, trebalo prvo da »počisti svoje dvorište«. Naime, ako je verovati Republičkom zavodu za statistiku Srbije i njihovim podacima i prognozama broja stanovništva, u Srbiji je 31.03.2017. živelo 7.030.565 stanovnika, od kojih je njih 1.219.815 bilo mlađih od 18 godina. Ako sada, od ukupnog broja stanovnika; 7.030.565, oduzmemo broj stanovnika mlađih od 18 godina; 1.219.815 dolazimo do podatka da je u Srbiji na dan 31.03.2017. bilo 5.810.750 stanovnika starih 18 i više godina, dakle građana sa pravom glasa, tačnije birača. Imajući u vidu da su u proleće 2017. bili održani izbori za predsednika Srbije, pogledajmo koliko birača je na tim izborima imalo pravo glasa. Ako je verovati Republičkoj izbornoj komisiji, na izborima za predsednika Srbije koji su bili održani 02.04.2017. pravo glasa je imalo 6.724.949 birača, kako je to pisalo u Odluci o utvrđivanju konačnog broja birača od 31.03.2017. Dakle, očigledno je, da je u biračkim spiskovima bilo za skoro jedan milion, tačnije za 914.198 birača više nego što je u tom trenutku u Srbiji bilo stanovnika starih 18 i više godina sa pravom glasa, dakle birača. Ne kažem da je svih 914.198 birača iz biračkih spiskova bilo „mrtve duše“, jer u broj stanovnika Srbije Republički zavod za statistiku ne uračunava državljane Srbije sa KiM, kao i državljane Srbije koji žive u inostranstvu. Kako je na KiM u biračke spiskove tada bilo upisano 105.944 birača, a u inostranstvu još 11.590 birača, dolazimo do podatka da bi 796.664 birača upisanih u biračke spiskove moglo da budu „mrtve duše“. Dakle, očigledno je, da bi ministar državne uprave i lokalne samouprave i njegovo ministartvo prvo trebalo da iz biračkih spiskova izbace »mrtve duše«, pa tek onda da govori o opoziciji na ovaj ili onaj način.

  15. Konstanta nevaspitanja pioniru Milosevicev su zapravo oni skojima sudelujete u opstoj pljacki, unistavanju drzave i antologijskim ludilom? Kreativno, vizionarsko i drzavotvorno je zapoceto devedesetih a izdanci kreativnosti i vizije su sada sve to doveli do savrsenstva? Izjavu daje Jos jedan egzemplar I destruktovac iz te plejade ljudskih nistaka? Verovatno poltronise kod prvorodjenog da i njemu obezbedi kartu zanlet u jednom pravcu bez povratka???

  16. Zbog takvih pametnh nevaspitanka Miloševića,Šešelja, Vučića ivas ministarskih „BOTOVA“ ja moje kčeri i unučad moram da gledam preko skajpa.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.