Ružić: Partijsko zapošljavanje je kupovina socijalnog mira

Ostavite komentar


  1. Ružić demonstrirao sav bezobrazluk, osionost i diletantizam koji u Srbijici, partijskoj prćijici, više nema nikakvu meru. Ajnštajnovu izreku da su svemir i glupost beskrajne, trebalo bi dopuniti beskrajnošću životnog, a besmislenog i sramnog trajanja sps-a.

  2. Vaše partijsko zapošljavanje nestručnih i nesposobnih je kriminal koji će da uništi državu.

  3. "Kamenčić u cipeli" ? Po Ružiću, car Lazar i Miloš Obilić su bili budale koji ne znaju ni sami zašto su dali živote? On treba da zna da sebe, svoju porodicu i imovinu može da proda kad hoće, ali da narod, narodnu imovinu i svetinje ne sme ni da pomišlja da prodaje ili poklanja, svejedno…..

  4. Posle skoro 30 godina na vlasti ili učešća u vršenju vlasti Ružić je konačno potvrdio da je partijsko zapošljavanje kupovina socijalnog mira. Ljudi iz SPS i SPO su zaposleni na svim nivoima od opština, preko ministarstava i Parlamenta do najunosnije Naftne industrije. Preko 24000 zaposlenih samo u lokalnoj samoupravi, koji su veoma opteretili republički budžet, čeka otkaz. To je potvrda da na tim poslovima nisu ni trebali da budu.

  5. Došli smo do tačke kad vlastodršci i njihovi krpelji uopšte više ne moraju ni da govore po medijima. Efekat bi bio isti i kad bi blejali, lajali, kukurikali, njakali. Deo naroda će biti zgrožen, neki će slegnuti ramenima jer ih više ništa ne iznenađuje, neko odmah isključuje TV , a dobar deo poluretardiranih podržavalaca možda sluša otvorenih usta ubeđen da razni ružići, bajatovići, vučići, dačići isl.telepronteri & vazduplohovi isto kao i sirotinja raja prže pera od luka za ručak i dele sudbinu naroda koga su upropastili neki zli bivši. To što su ti bivši ustvari večiti sadašnji, to je već teže razmrsiti a i nema se vremena pored toliko lepih šarenih slika na pinku i uzbudljivih lascivnih hepi-rijalitija. Ima, nažalost, takve sn(p)s publike spremne da poveruje da su ovakvi primerci iskreni spasitelji naroda i da im je duša u nosu od truda da nas usreće ali im sve neki opozicioni dušmani ne daju. Umišljeni Ružić je ovde ušetao u studio na razgovor pun sebe, u stilu ““razbiću kako sam pametan““, a izašao kao dete sa punom pelenom.

  6. pa proverite u kikindsom gigantu tozi markovic sta je sps bagra uradila,i sta jos uvek radi.sram vas bilo bitange polupismene,neradnici i mufljuzi

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.