Ružić: Sramna naslovna strana NIN

Ostavite komentar


  1. Sraman je onaj koji je ovog malog coveka,ali velikog lopova,predlozio za ministra!

  2. U čemu da te demantuju? Ovim tekstom si demantovao sam sebe. Aušvic je trajao mnogo kraće od ovog našeg (tvojeg) logora!

  3. Gde živi ovaj lik, ili je slep kud očiju i gluv kud ušiju?!!1

  4. DA JE SRBIJA,,ZEMLJA,,PRAVDOLJUBIVIH,SLOBOLJUBIVIH,I POŠTENIH GRAĐANA,A NE,,KARAVANSKI,,ODREĐENA,,,,TALENTIMA I ,OBOŽAVAOCIMA ,,VIZIONARA,, Vaša kompletna kooperativa,,elitaša,,sadašnje,Srbije,odavno bi bila pluskvaNperfekt sa NEOBORIVIM DOKAZIMA,.,,SREĆOM,,imadoste jednog ,,mekodušnog,legalistu,,,pa NEODOSTE na LUSTRACIJU, DA VAS NIKO VIŠE nit čuje a Posebno NEVIDI,Tako,,Relaksirane,,u OTIMAČINI,onog što NISTE USPELI, DA DOKRAJČITE,u,,nesrećno sklopljenim okolnostima,,.i da se BAR setite ,,sitnih,,kolateralnih šteta,koje ste,ponosno,, sredili,,I,,ZANATA,,OD KOJEG DOSLEDNO. NEODUSTAJET,E,sada i s,,dopunskim,snagama,,istih,,ciljeva,i ,,minulih radova,,. Nalovna strana NIN,a je ,,ogledalo , koje vam,,nesviđa,,pa promenite,, fotografa,, imate ih u redovima,,kooperative a neki nose i šlemove,pink,boje,,,da se upinkišemo,od,,miline,,. I pred ww2beše jedna takva,,orgnizovana,,mašinerija za,,arbajt, zbog,,obnove,, zemlje uvređenog austrijskog,molera,, .Posledice su znane ,SAMO SU PRIPADNICI OVAKVIH MUDROSERA,BEŽALI S ČASOVA ISTORIJE,ILI IM JE ŠKOLA BILA,, NEBITNA,,,VIDI SE NEOBORIVO, U SAMOM PARLAMENTU.,,,NEZABLEŽENO JE U EU DA SE DAJE DRUGA ŠANSA ovakvim,terminatorima sopstvene nacije..

  5. Ja bih rekao da je naslovna prikladna. A to sto je Ruzic rekao za Nin, ja to mislim o sps-u. On prica nesto o fasismu…sramota

  6. Nije sramota pisati istinu, Nin-u svaka cast na hrabrosti. Sramota je kako deluje Socijalisticka partija, njen predsednik i clanovi. Nezasluzeno nose to ime, i ta partija (kao i neke druge) su istinski neprijatelj drzave i naroda. Dusko

  7. Sramno je što SPS uopšte postoji i "uređuje" nam živote, i što nam ovakvi likovi drže predavanja.

  8. A, ja sam u jednom trenutku pomislio da je ovaj čovek normalan i da se razlikuje od ostalih SPSovaca, dok međutim jok.

  9. Poredjenje baš i nije na mestu. Još nema streljanja, jama i gasnih komora. Logori istrebljenja se nisu mogli porediti sa radnim logorima jer je mucenje bilo mnogo krace. Bliže poredjenje bi bilo Biblijsko Egipatsko ropstvo, ili možda sovjetski Gulazi, ( pa i pakao iz "Divina Comedia" Dantea Allighierija "ostavite svaku nadu vi koji ulazite") što je opet bila kazna za protivnike ideologije. U srbskom slucaju je svako ko se niej "snasao" ili pobegao – kriv jer je siromasan! Utoliko je ovdašnji sistem podliji. I nacistički i sovjetski sistem su otvoreno mrzeli Jevreje, Rome i ideološke neprijatelje i trpali ih u logore, a nisu obećavaliveće plate, ulazak u EU prosperitet, digitalizaciju, radna mesta …dok je stvarnost beznadežna beda i besmisleni svakodnevni rad, neizvesna plata, penzija uz svakodnevna ponižavanja na poslu, na šalterima, u prevozu, u institucijama… Nacisti su medju logorašima mobilisali "kapoe" (sobne starešine) koji su prema svojim sunarodnicima ili ideološkim istomišljenicima bili gori od samih nacista. Sistem koji je na ovoj naslovnici prozvan ima šefove, gazde i botove, kao i dobro plaćene huligane koji biju obicne ljude. Ovde ovaj pomenu "nasu državu"…toga odavno nema. Unistili su nam mladost. devedesete.Njegov sef ciji je sin postao multimilioner noseci gajbice je zapoceo posao…ljudima u redovima su prosipali mitove, delili besplatni hleb i pendreke a danas bi da nas okuju da im radimo za sitne pare. Nemamo mi nasu državu, osim da u novoj sredini kada se probudim uzmem Bibliju, zahvalim Bogu na njegovim rečima: "Opominji se svagda da si bio rob u zemlji Misirskoj iz koje te izbavih rukom krepkom i mišicom podignutom.." Ova stranica NIN a oslikava stvarno stanje stvari. Zivot bez nade. Radost je jedino na bilbordima i na TV -u. Laz. Biće kume ali – sutra. Sigurno je jedino ostavljanje života na poslu, gradjenje tudjih snova, sudski i ostali uterivači, strah od sutra..ova stranica je odgovor patnje miliona i nepravde koja viče do neba. Mozda uz one stare citate.."Ostavite svaku nadu vi koji ulazite" ili "Moritori de salutant" (Mrtvaci te pozdravljaju).

  10. A zasto je tvoje misljenje merodavno, ostavi citaocima Nina da sami daju zakljucak. Dok te je vucic drzao po strani drugacije si pricao, sad kad si dobio funkciju mslis da treba da nam otvaras oci, kao mi sami ne znamo da zakljucujemo. U stvari je stanje mnogo gore.

  11. E kada je ovaj huligan docekao da bude ministar crno nam se pise.
    Ocigledno je pobrkao loncice.Sraman je povod za ovakvu naslovnu stranu "NIN"-a !

  12. Vidi Ružiću, ti i tvoji još niste vratili onih 10 godina koje ste izgubili između 1990 i 2000. godine. Tebe užasava NINova prva strana jer podseća narod na stanje koje traje, i na život iz devedesetih, koje traje. Možeš zamisliti šta bismo uradili kad nam ne bi zloupotrebljavali glasove.

  13. Svaka cast NiN u vraca dostojanstvo u Srbina koji kad nesto ne valja glasno kaze.Problem je sto postoji klasa Srba kojima je dobro i koji su se dobro podgojili kao Ruzic,koji neke stvari ne moze da razume.

  14. Sibicar, ne zna nos da obrise, suruje sa fudbalskom mafijom a MINISTAR!? DNO DNA Vucicevih vremena!

  15. I sta sad, mislis da ces sa nekoliko bombastih i izlizanih fraza da nas bacis u kolektivnu amneziju. Jos postoje ljudi koji se secsju 90-tih i ko je od Srbije napravio radni logor. Najgore je sto je Nemce to brzo proslo, a ovde bre trajete…

  16. Tačna i istinita naslovna strana NIN-a. Šta nije tačno? Radnici Goše koji 20 meseci rade bez plata? Primaoci socijalne pomoći koji moraju da je zarade?

  17. Torkvato Taso je sve rekao, ja tu nista ne bih dodavao samo jadni mi kada nasa prava treba da cuvaju lazni levicari SPS, Ljajiceve i Vulinove stranke…

  18. Sto rece knjaz Milos:Sedi di si jer za di si nisi". Ti imas nesto da komentarises trba da se stidis NIN je institucija toliko da znas.Naviklo to od 90-tih ko god drugacije misli narodni neprijatelj i strani placenik.

  19. u istoriji srbije ces ostati upamcen po tome (i samo po tome) sto si bio vucicev ministar. cestitam.

  20. Sve mi se cini da vi politicari ne zivite u Srbiji i ne znate kako narod zivi.

  21. SPS tj. ..paz““ sad,socijalisticka blablabla !!!! Socijalizam i SPS!! Ma daaaaaaaaaaj !!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.