Ružić: Videćemo ko želi da zloupotrebi energiju protesta

Ostavite komentar


  1. E kad smo docekali da Ruzic brani Vucica. Cenim da se sps pozicionira pa samim tim i Ruzic, ocekujem neko ministarsvo za njega.

  2. A ko je to zloupotrebio bivsi SK Srbije,napravio desavanje naroda,sve Srbe razmestio…Po ondasnjim zakonima i Ustavu,jos bi bili u Zabeli!!!Ali ste ih suspendovali???

  3. Zna se ko zloupotrebljava sve što stigne u zemlji: dvojac V-D. Samo još nisu uspeli da se sete kako da to urade, pa poslali ovoga da malo zamagli na svoj način.

  4. Ružić je jedini viši funkcioner SPSa kojeg cenim (naročito iz kritičke faze AV, koju je prema izrečenom prevazišao, da li svojevoljno ili ne pitanje je na koje će vreme dati odgovor). On građanima koji protestvuju protiv aktuelne vlasti, čija brojnost je promenljiva, čime želi da relativizuje njihove zahteve, najviše zamera na VERBALNOM NASILJU, prenebregavajući činjenicu da su isti ti građani u prethodnim godinama neprestano, putem sredstava javnog informisanja, bili izloženi, državnom verbalnom nasilju, može se tako okarakterisati, jer ga je , najviše sprovodio Premijer AV, premda nisu puno zaostajali ni ostali "istaknuti" predstavnici SNSa, a u slučaju Savamale nisu prezali da zloupotrebe i fizičko nasilje ..

  5. Meni je ovaj covek izuzetno antipatican…ne mogu da slusam njegove komentare

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.