Sa 225 glasova „za“ i jednim „protiv“ Dačić izabran za predsednika Skupštine

Ostavite komentar


  1. Kakav divan izvštaj, o „demokratskom načinu“ rada „naše skupštine“
    A kad se pogleda realon obično stado koje je dobilo naređenje da glumi „parlamentarnu demokratiju“

  2. hm, poslanici biraju predsednika skupštine ? jedino što oni mogu, i danas i narednih godinu i po dana, da biraju je ćevapi ili bečka, šopska ili kupus .

  3. Mandatarka Brnabic je dozvolila da procure unapred pojedini predlozi za ministre pa smo svaki dan izmuceni raznoraznim najavama iz „pouzdanih“ i kakvih god izvora o pojedincima ko sto su recimo ministar Mali, ministarka Mihajlovic, ministri Stefanovic i Vulin (koja rokada!) i sl. U jednoj demokratiji se to tako ne radi nego se pravovremeno izade sa svojim kabinetom koji treba da bude naglaseno svoj a ne tud! Sve drukcije kod nas!

    1. Kada smo vec kod mandatarke zna se cija je ona u i predhodnom i ovom sastavu. Niko od gradjana nije glasao za nju sto nema veze sa demokratijom.

        1. Možda ste u pravu ali, onda morate ds izaberete druge, prave ljude, koji će činiti parlament.

      1. Dodji Putine, uzmi nas vec jednom i naseli Sibir, da gradimo crkve, vojnu opremu, Sibir na vodi, ledu, da ratujemo sa Tvojim susedima, protiv Evrope, vodi nas!!!

  4. Nisu ni naši (RH) “cviće u pitaru”, ali ove vaše svićom treba tražiti….
    Sretno

  5. Dacic potpuno odgovara za predsednika skupstine Srbije. Sva je radna mesta probao, ostalo je, jos samo ovo. Ili eventualno, predsednikom Srbije.
    O tom, potom Najvaznije je, njega nema (S.Milosevica) a sve je isto.
    To najbolje pokazuje SPS i umiveni i neumiveni radikali -stranke za sva vremena i sve situacije. U medjuvremenu ce se pokriti zastitom svih srba u rasijanju. Pogotovo onih na Kosovu,Crnoj Gori i Bosni.

  6. Na stranu Dačić,nešto razmišljam šta bi bilo da se u Skupštini federacije BiH pojavi par poslanika iz SNS ili SPS koji žive u federaciji BiH. Osnivač SDA je jedan ekstremni islamista.

    1. Uz svako postovanje, vas komentar nema veze sa Srbijom i izborom Dacica za predsednika Srbije.

      1. Uz svako posstovanje, beogradjanine stari dacic nije tz. Predsednik srbije vec tz.predsednik skupstine

      2. @stari, strai beogradjanin: u prvu ste, ovi sa strane hoce da pomute nase svecane trenutke. U Bosni su i komentarisali bucanje izlozbi , lomljenje ruku ljudima na ulici, prebijanje demonstranata, penkala od Trampa.po Srbiji, a oni to nece umeti nikada!

      3. Poštovani,ovo je odgovor na primedbe stranke SDA-Sandžaka,a što se tiče samog Dačića i ostalih u Parlamentu to su sve pudlice od AV-virusa.

  7. Obzirom da je za ovo mesto nebitno da li znas neki strani jezik Dacic je idealan za tu poziciju. Kada dodje do krsenja pravila parlamenta samo krene da peva, nije bitno koju pesmu, od sevdalinki preko turskih i ruskih arija i bice muk u Skupstini. Ovo je idealno resenje. Kako se to niko ranije nije setio.

    1. Hej, al mu ga je smestio Aca ! Nema vise da mu dupe vidi puta! Sedi tu, ne mrdaj! Mozes samo za arlauces o Miljcki, Osmagi i Kaljinki, da bude definitivno kao lopta u restoranu skupstine, celavis i da prave viceve za tvoj “ engliš langvadze”( kako izgovaras … Sad si pod kontrolom, dok te ne odvedu…

  8. Ovo je samo rezultat (ne)rada i (ne)sposobnosti BORISA TADIĆA i njegovog neodgovornog ponašanja. Ne zaboravite da je TADIĆ imao sve poluge u rukama da rasformira ovu Vučićevo-Dačićevu bulumentu i smesti ih u „ropotarnicu povijesti“. Ali TADIĆ nije uradio ništa. Mislite o tome.

    1. Slaba ti Gradja! Sta ima veze Tadic, kakav god da je bio? Pitaj se kako ovo zlo opstaje na vlasti!!! Ko mu daje glasove? Zadto cute milioni obrazovanih, mladih, radnika bez prava, nezaposleni? Mogli bi ih pojesti za dorucak ?! Tadic je uzas, bez sumnje, ali ovoj apokalipsi Srbija daje krila! Mozda gresim nekih 0, o1%, oprosti..

  9. Zvonce, mikrofon, publika. Kakvo iskušenje. Zapevace sevdalinke na sledećem zasedanju.

    1. Umesto sevdalinki koje Dacic peva Ibarskom magistralom, bolje je da ne prosipa otrov prema susednim narodima i drzavama.

  10. A meni je najdraže što će nas penzionere zastupati , a i štititi , kao i do sada neko iz dinastije Krkobabić ! Pretpostavljam da je mlad ovaj Krkobabić , što je predložen za potpredsednika , te mi je izuzetno drago , što će nas matorce zastupati neko tako mlad . Znači , „nema zime“ za nas !

  11. Ako je Dačić na Fakultetu političkih nauka diplomirao s prosečnom ocenom 10, znači li to da je imao ocenu 10 iz predmeta Engleski jezik?

    1. Kako govori videli smo u par pokušaja. Nivo A1 dovoljno za srpski standard i položaj šefa diplomatije.
      Oj Srbiji među šljivama,međ kostima u njivama…

  12. Ovaj kao 10 na politickim naukama?! I to referenca, bez dana staza, bez stvarnog znanja? A gde mu je matematika, fizika? Supljaci uvek, kao Vucko! Koferce se ne spominje, Kipar, milioni? Banda na vlasti, diplomata bez engleskog, pevac Osmanaga sa trbusnjakom, klovno jedno dbelo, malo i Kale-brdo celavo.

  13. Cirkuzaner totalni i jadna blamaza srpske politike, ali odgovra Vucicu jer taj okuplja te nule za manipulaciju.

  14. Ustupak Rusiji, mada Ivicu zabole koleno. Sada će kao i svi iz DOS-a da grickaju “ teško“ stečeno, u ladovinkici.Zašto sam pomenuo DOS, pa svi su isti, stanuju u istim kvartovima, jedu u istim restoranima, mnogi se druže van političkog života. Kako god, biće interesantnije pratiti sednice, možda se i zapeva.

  15. Kakav divan dan za Srbiju ,SPS i samog Dacica .Kad uporedi ko je sve pre njega bio presednik skupstine i kako je posle toga napredovo sta ce reci onda o sebi koji je sa visoke pozicije nazadovo.I jos se tesi da je drugi covek u zemlji,smesno.Koliko covek moze nisko da padne da se hvali svojim porazom i ponizenjem.Bravo dacicu pokazo si da nemas kicmu ni karakter bas kao i prvi covek.

  16. Gospodo, izadjite na izbore, izaberite vase ako ce vas neko glasati. Nisu u pitanju mediji, kradja,,,, u pitanju je narod koji vas NECE.

  17. apelujem na albance da sledeći put budu uzdržani tokom glasanja. nema smisla da mu dajete legitimitet glasom protiv. Sad će da kažu vidite da imamo opoziciju : )

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.