Šabački naprednjaci saopštili da su suprugu njihovog poverenika napali ljudi s fantomkama

Zajedno za Srbiju odbacuje optužbe SNS

Ostavite komentar


  1. Moram da primetim da su saopštenja ZZS slična onim koje objavljuje SNS. Prvo osude napad na svog predsednika, a onda se sete napada na građane. „Nikad u istoriji“, „svako dobronameran zna“… Je l’ vam isti čovek svima piše sastave?

  2. Ovo je strašno šta se dešava. Za svaku osudu, stop nasilju! Dokle ćemo više ovo da gledamo i da trpimo? Ko može da podržava ove nasilnike?

  3. I ova vest je naslovna sutra u alo novinama i naravno kriv je Djilas
    Zaista bi gebels mogao da se postidi
    Da li iko normalan veruje novinama vise?
    A verujem da su sve izmislili jer iz prvog kolena rodbinskih veza znam kako su mog rođaka i njegovu porodicu ucenjivali podrškom i prisustvom
    Bruka za državu i institucije
    Valjda je pretpostavka da je svako nevin a dokazuje se krivica , jedino u Srbiji te označe kao kriminalca bez dokaza u medijima i onda ko te j.B. ..nemaš načina da se odbranis
    Iskreno uplašen sam i za svoju bezbednost kucajući komentar koji se nepodudara sa mišljenjem ovi sektasa

  4. Nasilnicima i siledjijama koji napadaju zene, nije mesto na slobodi . Sav taj visak energije usmeriti na drustveno koristan rad i kraj price .

  5. Ovako se ponašaju teroristi i mafija, a ne političke stranke.Ovo je velika sramota za Srbiju da se dešavaju ovakve stvari u XXI veku.

  6. Napravite gazdi maketu Rajhstaga. Riboust se striding izazove rat, pre dve godine sam to rekao, kad je postalo očigledno da je potpuno lud.

  7. Komunisti i uz to Jevreji su zapalili Rajhstag, ugroženi Nemci su bežali iz Sudetske oblasti 1938, Poljska napala Nemačku 1939. ccc
    P.S. Molim te da pustiš da moj komentar stigne do moderatora, čiko iz Stranke Nadobudnih Sendvičara.

  8. Bez obzira koga su napali to vec jednom mora stati vinovnike pohapsiti i osuditi da se nadju tamo gde im je mesto. Za svaku osudu, stop nasilju.Dokle cemo vise ovo da gledamo da trpimo i tolerisemo.

  9. Zna se ko ima stranacke odrede sa fantomkama. Malo im je sto su gazde u skoro svim opstinama, i sad hoce i ove tri koj ne kontrolisu. Smradovi dalie vase prlave ruke od jedine tri opstine koje niste uspeli da po-pink-ujete. One su nazalost malobrojne iskre nekakve normalnosti u Srbiji.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.