Samardžić: Vučić je krenuo sa tablicama, sada je prihvatio Savet Evrope, prihvatiće i UN na isti način

Ostavite komentar


  1. E moj Prof Samardžić, tvoj Koštunica je oslobodio šiptarske teroriste redom koji su činili masakre, što je veća šteta nego sve ovo što Vučić radi! Nezna se ko je gori!

  2. Ti li si bre neki profesor? Pa usmeni dogovoro gde vaze? A potpisani briselski sporazim ko sprovodi? Kamo ZSO

  3. A gde su vaša deca profesore? Kad ste bili ministar ništa niste uradili po pitanju rešavanje problema i očuvanja Kosova i Metohije?

Ostavite komentar


Politika

Incident na Savskom nasipu: Šapić izbio telefon aktivisti (VIDEO) 7

Incident na Savskom nasipu: Šapić izbio telefon aktivisti (VIDEO)

Društvenim mrežama širi se snimak na kome Aleksandar Šapić, predsednik Privremenog organa Grada Beograda i kandidat SNS za gradonačelnika, navodno otima i baca na pod telefon jednom od aktivisti koji su bili na Savskom nasipu tokom Šapićeve konferencije. To za Danas potvrđuje jedan od aktivista koji su bili na Savskom nasipu Zdravko Janković.

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.