Sankcije Vulinu i vrhu Srpske ili ruska propaganda na Hepiju: Šta je cilj okretanja Željka Mitrovića Americi?

Ostavite komentar


  1. U mnogo čemu se ne slažem sa gosn. Dikićem,al’ ovog’ puta „je pogodio u sriiiiduuuu“ !!!

  2. Pitanje za Pavla Grbovića a koji je domen zapadne civilizacije ljubav i poštovanje drugog čoveka-država, ajde beži balavanderu obriši sline i nestani iz javnog i političkog života.

  3. Pitanje od milion dolara je …da li su Mitrović i Vulin samo kumovi ili i poslovni partneri tj ortaci u Pinku?

  4. To đubre ima da gazi preko mrtvih samo da bi njemu bilo Dobro.Neverujte tom Baksuz i kad vas hvali.

  5. Mitrović je očigledno zaboravio Američko-NATO bombardovanje Srbije 1999 god.To Srbija NIKAD neće zaboraviti.

  6. Pa evo primera kako najlosiji ljudi ostaju vec 30 godina u vlasti poliitici.Dovoljno je reci zivela Amerika,NATO,dole Rusija,Dodik pa ma vi bili Z.Mihajlvic,Sormaz,Basta,Mitrovic vi ce te dobiti medijsku paznju bez obzira sto ste unistavali zemlju.Bice uskoro i GOSPODIN Krlo.

  7. sacuvaj me boze. da li dambo i gremlin mogu biti ovakvi iznogudi. nestaces srbijo za kratko vreme. da li su svi srbi ovakvi.

  8. Pa kada je Pink bio za Rusiju? Nikada…Oni su uvek bili prozapadno orijentisani.

  9. Пинковац је,као највећи подрепаш власти, направио отровну и болесну атмосферу у друштву, користећи на најперфиднији начин моћ и утицај медија на полуписмени „српски свет“.

  10. Nema tog analnog otvora u koji DJ Žex neće ući, samo da se održi u svom skupocenom sedlu…

  11. „On želi za sebe život po standardima elite Zapada, za Vučića vlast po standardima azijskih despota, a za građane Srbije pakao po standardima latinskoameričkih favela.“

    I eto sustine citave njihove politike od 90-tih.

  12. Kad padne ova vlast, sviraće se na pinku opet klavir, samo ne čanak nego neko iz američke ambasade.

  13. Prava medijska prostitutka. Ko da vise, pred njime se trti i kleci. Moralna minijatura bio i ostao.

  14. Zeljko Mitrovic je bio i ostao zapadni covek. Zar bi preziveo 5.oktobar da nije tako? Samo politicki dunsteri misle da je on nekakav levicar, komunista ili rusofil , a zgrnuo je bogatstvo eksploatacijom radnika (stotine su ostale neisplacene u njegovim firmama). To je valjda sada svima jasno

  15. Znaci Zeljko Mitrovic propagira zapadne i americke demokratske vrednosti? On nam je uzor kakve vrednosti trebamo da postujemo. I sad bi trebao da za i sa njim krenem ka zapadu i prihvatim te i takve vrednosti?! Neka , hvala!

  16. Neumesni i uvredljivi komentari pojedinaca (mislim na Edukatora) ne bi trebali da se objavljuju. Svaki čovek ima pravo na svoje mišljenje, ali bez uvreda i pljuvanja. To samo pokazuje nivo primitivizma i zlobe u kojoj trenutno živimo. A gospodinu Grboviću svaka čast na svemu što je izjavio, kamo sreće da je više takvih ljudi, ne bi danas bili tu gde jesmo da nas je više kao što je on. Samo napred, uz Vas je poštena i pametna Srbija.

  17. Lagane pripreme i kopanje rovova za neutralisanje novog 6. oktobra. Pametnica Julovska…

  18. lopina bi i sam pakao hvalio ako mu ro ide u racu, pa taj je debelo opčkackao srpski narod. pogledaj te milione i milijarde koje vrti po dzepovima, odakle. od mire i slobe pa nadalje. od komuniste do kapitaliste nije problem preci takvom olosu. od podrske rusima do plakanja nad sudbinom srbije koja nece na zapad nije teko preci takvom lopovu. ne treba pinku nista zabraniti. treba ga oduzeti od olosa. jednostavno. utvrditi na koliko je novca platio porez i to moze zadrzati ostalo se prikljucuje javnom servisu koji bas i nije mnogo bolji od pinka.

  19. Mozda gosn Zeljko prikuplja ovako „Elitu“ za svoj novi rijaliti i pored zahteva da se to ukine

  20. I Komlenski i Mitrović su bili visoko poyicionirani članovi JUL-a, kao i Vulin.
    Još u JUL-u su naučili da bezpogovorno izvršavaju što im „gospodar“ naredi.

  21. Mnogo mi se dopada ono poređenje Željka sa zapadnom elitom, Vučića sa azijskim despotima, Srbije sa latinoameričkim favelama….
    Tako, Željkov performans je režirao despot! Uostalom, dobili smo od njega i Informer za nedelju dana…
    Kurir, Tanjug,…, dobili smo odavno, …, dobićemo i TV Alo!

  22. Pa sad ako Hepi poredimo sa RTS om, Pinkom, N1 , Novom i ostalim televizijama redom koje su ne samo pro Nato već Čisto natovske, Hepi bi mogla da bude OBJEKTIVNA.

  23. DJ Žex se dobro zeza, može mu se…u stvari svima se ruga, dakle on se stvarno dobro provodi

  24. Ja ne vidim u čemu je tu ŽMitrović originalan? Jeste, njegov start up ne bi uspeo da nije imao kontakt kod Mire Marković, žene Slobodana Miloševića. A Mira je volela Rusiju više od Srbije i pre NATO bombardovanja, htela je tu ljubav da osvesti i kod svih Srba i Srpkinja, a nije bilo lako, ipak su Srbi i Amerikanci bili saveznici u dva svetska rata, a Prvi svetski rat Srbi kao nacija ne bi ni preživeli da SAD nisu stale na njihovu stranu, dok je ruski car puko a ranoputinovci boljševici potpisali primirje sa Kajzerom. Zato se Mira i potrudila da se Sloba potrudi da nas NATO bombarduje i da se ljubav prema Rusiji osvesti. A Žmeks nije originalan jer pola Srba živi i radi na Zapadu, ne samo za zapad, nego i za sebe i porodice im, a kunu se u sveckog cara Putina, na godišnjem odmoru. Pa i ovde, gde ima puno dovitljivih koji ni ne moraju da rade na zapadu, čak i u selendri u kojoj živim, kako levate EU, USA i NATO.. Sva šaka jada privrede sa zapada, svi alati i mašine iz NATO zemalja, svi krediti i love za zaštitu i infrastrukturnu obnovu, esencijalno zapadni, a celo selo iškrabano sa Z, sve Putin slike i grafiti, dva Vrangel spomenika. Jes da je kič koji se ne uklapa u bolje očuvane arhitektonske celine selendre, ali time kurčevitije. I sve ista ekipa, neki grobodelije, četnikpartizani, sve budžetlije odvajkada, ali genijalci. Jedino spomenik Petru Velikom što su postavili kod bogoslovije, a Petar Veliki i nije nešto gotivio sveštena lica, ali uči se u hodu, kali se čelik. Istina, lako je periferijii da se putiniše, em ko ih jebe, em ne košta – Žeksu nije lako, a mora da održava jednog giganta. Ako smem da budem demokratičan, pa i u srpskoj opoziciji je bilo, možda je to još uvek opozicija, mnogo njih koji su zahtevali demokratiju od EU sa Putinom na majci, a carevi nisu za demokratiju, realno. Možda takvi diskursi dovedu do toga da imamo dve trikartezaholivudske partije, jednu vladajuću Žeks američku, i drugu opozicionu Vulin rusku, a AV k’o King, ali Kong? S.re mi se više od ovakvih tema, izvinjavam se samom sjebi, meteoropatija..

  25. Vi ste stvarno neinformisani amateri. Da li ste nekad čuli za organizaciju West Bridge?

  26. Edukator
    03. avgusta 2023. u 07.20
    Sram te bilo, imaš uličarski rečnik poput tvog šefa.
    Mora da su ti roditelji ponosni šta su stvorili.

  27. Cilj mu je da diskredituje tu opciju svojom u svakom smislu ogavnom pojavom. Jeste baba Julin Zeks

    S tim sto ce svi sa lovom za sebe i decu UVEK imati izlaz na Zapad i svi imaju zapadne pasose, a ostatak kome isti pousavaju da ogadece ce da drze zatvorene ovde kao roblje da radi udbaskoj „aristokratiji“ za kikiriki i da zivi kao orijentalnoj rupetini.

  28. Odlicno,cim povecava koncentraciju pene u ustima takvima ko sto si ti,jasno je da je Pavle na pravom putu i nada u neku,bar podnosljiviju buducnost. Vas svet se polako gasi i nestaje,kako polalo mestaje ruski maligni uticaj na ovim prostorima.

  29. Dosadni su vise ovi likovi sto spominju bombardovanje! Ako je za to bio kriv Klinton, mrzite Klintona, a ne ceo americki narod i Ameriku! Imam 20 godina i ne zanima me sta je bilo niti zelim da mrzim celu jednu naciju samo zato sto je neki kr“n na vlasti naredio nesto!

  30. Biće lustracije. Ovoj put se neće izvući. Sve što je otrovao i pokrao platiti će.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.