Šapčani ogoleli nasilje režima

Predstavnici opozicije za Danas o najnovijim političkim incidentima u Šapcu

Ostavite komentar


  1. Po pravilu, opozicija ume samo da zanoveta, pridikuje i morališe. Strine. Gde je akcija ozbiljne, tvrde, nepokolebljive solidarnosti tamo gde još brani tračak kakve-takve slobodice? Gde su kolone autobusa, automobila, bicikala…, gde je članstvo opozicionih partija da grune tamo gde je gusto? Strine i kukavelji – konformisti.

  2. Rezultati izbora sve govore.12000glasova razlike a vi hocete da ponovo po cetvrti put na izbore u nekom selu gde glasa oko 500 ljudi.Pa sta ce to da promeni,nista.Sve se radi da bi Zelenović sacuvao vlast jer Jos nije uklonio krimi radnje da barem ne zaglavi na robiju.

  3. Posto sam protiv nasilja volela bih da kada se vec pise o nekakvom nasilju SNS u Sapcu, objave i imena onih koji su napadnuti i koje povrede su im nanesene. Samo znam da takvi ne postoje jer ovu stranku ne cine nasilnici vec borci za izbornu volju svojih glasaca. Ovakve optuzbe su sramotne.

  4. A zašto Zelenović ponavlja izbore po peti put kad SNS ima 12000 glasova više od njega… Samo oteže da bi imao vremena da ukloni kriminalne aktivnosti koje je radio proteklih 20 godina…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.