Šapić: Dosledan se može biti bez histerije

Ostavite komentar


  1. Sapicu, cestitam! Vidimo da postoje normalni i kulturni politicari. Na sledecim izborima imacete moj glas!!

  2. Šapiću, hteo, ne hteo, sve se menja, pa ćeš i ti to morati da uradiš, naravno, ne tako da bi nekoga vređao, nego da bi neke skloni sa vlasti….

  3. Šapić nije vodio prljavu kampanju ali iza sebe nije imao rezultate. Nikoga ne zanima kakva je kampanja nego kako živi, da li je nešto urađeno. Na ovom polju Šapić se nije iskazao.

  4. Čestitam na povoljnom rezultatu iako kampanja nije bila ubedljiva.
    Moj predlog je da se udružite, jer niste dovoljno prodorni, jer ste pošteni, te ako ne možete drugačije u društvu će biti onih koji to mogu. Naš poznati pisac je rekao: „Nema poštenih političara, a i oni pošteni kada udju u politiku prestaju to da budu“

  5. Mislim da je Šapić ponašanjem i rezultatom na ovim izborima (ako sad nešto ne zabrlja) zaslužio da se mnogi ozbiljno zapitaju za koga glasati na sledećim izborima.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.