Šapić: Lakše će se svi dogovoriti međusobno nego sa mnom

Ostavite komentar


  1. Populisti nicu kao pecurke! Lazni doktorand, bivsi funkcioner DSa koji je napustio stranku jer nije htela da laze o njegovom doktoratu. Na Novom Beogradu je lako. Ogroman poslovni prostor, moderan grad, puno PARA! I na kraju, ako me ne izglasaju za gradonacelnika NECU vise da se igram pa cu svoje glasove procerdati.

  2. Veoma postujem to sto Sapic radi ali stvarno je dokazo na opstini Novi Beograd da redukcijom troskova administracije mislim na putovanja,prezentacije…moze da se od tih para urade neke veoma korisne stvari kao sto je on uradio prvenstveno za decu i penzionere.Glasacu za njega i nadam se da ce biti izabran za gradonacelnika.Kao sto vidite lako je mogao da napravi "dil" sa naprednjacima na NBG ali nije iako svesno zna da ce trpeti pritiske i ja to cenim i zelim mu svu srecu i ima puno podrsku moje porodice i mene.

  3. Objektivno i razumno razmisljanje.Mislim da je vreme da Beograd ima gradonacelnika kao sto je Sapic.Mogu mnogi da ga lazno napadaju ali on je posten i ima petlju tako da njega ne mogu da pokolebaju na tom putu nikakve politicke "face" ili tajkuni.Jednostavno ima svoje ja i ko zeli da deli njegov plan za razvoj Boegrada dobro dosao je.Podrska Aci Sapicu.

  4. Gledao sam ga kod J.Cosica na N1 i s jedne strane mogu da ga razumem sto nece da govori (napada,proziva) o turbo-radikalima (SNS) i njihovom "gazdovanju" gradom,a s druge strane ne razumem sto je "stedeo" dragana djilasa i DS ? Jes da je bio njegov "pomocnik" (sa ogranicenim ovlastenjima),al““ svi oni zajedno(sa sve njim licno) su izgubili na poslednjim izborima (uz svu "kradju"),sto znaci da nisu bas bili sjajni !!!Dovoljan razlog da beogradjanima objasni, sta su "brljali" !!!

  5. Steta.Izgledalo je da ce Sapic u politici koristiti pravila koja je naucio u sportu: Da se racuna samo REZULTAT.Odbijanjem da se izjasni o rezultatima SNS vlasti i odbijanjem kompromisa /koji nisu na stetu gradjana/, on je sebe, najverovatnije diskvalifikovao iz konkurencije za gradonacelnika Beograda.

  6. Kroz rad na opstini N Beograd gde je bio u prilici sam da odlucuje pokazao je veoma korektne rezultate i to su gradjani prepoznali.Veliki humanitarac,snalazljiv,vredan i pre svega covek.Niko nema zamerke na rad kao predsednika opstine a uz pomoc stapa i kanapa je sve postigao.Zato ovakvim ljudima treba dati sansu.Glasam za Sapica i verujem u njegovu pobedu i da ce biti najbolji gradonacelnik do sada.

  7. Da on je bio u DSS-u, a gde je bio vrh SNS pre nego su napravili stranku…to zaboravljate. Ne zivim u Beogradu ali vidim da se nesto desava u opstini u kojoj se on i njegov tim pitaju za nesto. A o skolskoj spremi necu ni da pricam dok se oni koji su na vecim funkcijama od Sapica ne izjasne, riba se cisti od glave. Sve najbolje na izborima.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.