Šapić: Ne vidim Vesića u svom timu

Ostavite komentar


    1. Šapić, zašto si pristao da se valjaš u naprednjačkoj kaljuzi?

  1. „Šapić: Ne vidim Vesića u svom timu“
    Znači: Vesić će biti deo tima.

  2. Koliko si glasova na izborima dobio zato što si (barem deklarativno) bio protiv ove destruktivne vlasti? I? Isti recept kao Boško Ničić, Zaječar… Srbijo koliko još imaš ovakvih s(p)inova?!

  3. A ja ne vidim ni tebe na čelu mog rodnog grada.Beskarakterni ljudi nisu ni za mesnu zajednicu.

  4. Prodana dusa i preletac. Zitelji Novog Beograda sada znaju za koga Sapic radi.

  5. Bolje biti Aleksandar, borac protiv korupcije, iz Valjeva nego Aleksandar, sasluzilac u politickoj korupciji, iz Beograda.

  6. Ja samo ne razumem jednu stvar a to je pitanje političkih stavova lokalnih političara. Ako se kandidujem na lokalnim izborima onda se bavim opštinom ili gradom. Ja sam uradio grešku pa sam jednom prilikom glasao na lokalu za jedne a na nivou države za druge. Ovaj koji je dobio na lokalu više se bavio državnom politikom nego lokalnom….To kad razgraničimo u svojim glavama…sve će biti lakše…

  7. Glasao sam za tebe Šapiću, ali više neću. Mislio sam da si ti možda neka nova sveža snaga, ali ovo ti nije trebalo, srozao si se. A ti dokaži da grešim

Ostavite komentar


Politika

Predsednik Kine uveren da će njegova poseta Srbij otvoriti novo poglavlje u odnosima 10

Predsednik Kine uveren da će njegova poseta Srbij otvoriti novo poglavlje u odnosima

Predsednik Kine Si Đingping je večeras, po dolasku u Beograd, poručio da mu je veiko zadovoljstvo što je u zvaničnoj poseti Srbiji "na srdačan poziv predsednika Aleksandra Vučića". Si je i u ime Vlade i naroda Kine "uputio srdačne pozdrave i najbolje želje prijateljskoj vladi i narodu Srbije" i izrazio uverenje da će poseta "biti plodonosna i otvoriti novo poglavlje u odnosima Kine i Srbije".

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.