Šapić: Ne zatvaramo vrata koaliciji, ali ne odustajemo od svoje politike

Ostavite komentar


  1. Pa na lokalu su pare, da se krade…..zašto da se bakće oko nekih zakona.

    1. Politički „kredo“ dr Šapiać na ovim izborima bio je – učiniti nešto za svoj narod – a onda bi da ostane u „zavetrini“ i fotelji najveće opštine u Srbiji, naravno da su savetnici dr Šapića, čija politika je NEPREPOZNATLJIVA, BEZ UKUSA I MIRISA, odradili sve na zbližavanju sa dominantno partijom. Da li ste ga čuli što se razbesneo kada su mu saopštili da je glas za Šapića kao „proizvod“ zbog navodne kulture opštenja, „finoće“, Božanske blagosti…i čuj „lepog vaspitanja“ – pokazao je dr Šapić da je zapravo dečko iz blokova s novobeogradskog asfalta…

  2. Valjda ce sada neko napraviti baraku oko koje se setaju pacovi i misevi a u kojoj se gradjani snabdevaju citavih 40 godina i to iz deset okolnih zgrada Baraka ima nesto manje od 150m2 i nalazi se kod Geneks ili Cepter kule .

  3. Sapicu da li si svestan sta radis. Sa kim ti to hoces u koaliciju? Stidi se.

  4. Nebojkotovanjem AV izbora, snosiš krivicu za srpski prostakluk!

    1. E zbog toga vas narod i neće, zbog ponižavanja drugih i napade na decu, ali valjda ćete se promeniti do 2024.

  5. Šapiću sve čestitke kao velikom sportisti, kao poštenom predsedniku opštine, ali ovaj kako kažeš uspeh na izborima nije nikakav uspeh jer da vam Vučić pred same izbore nije smanjio cenzus nebi vas nigde bilo.

    1. I on falsifikovao diplomu? Pa za vas svako ko predje cenzus je falsifikovao diplomu, a ne vidite da je vama mozak falsifikovan.

  6. Konačno se pojavio neko normalan na političkoj sceni.
    Napred Šapiću!

  7. „Od svoje politike nećemo odustati“ …. hahaha, od koje „politike“?! Pa sve se vrti oko privilegija, novca i jahanja naroda.

  8. Šapić je klasičan preduzetnik. U politici je zbog biznisa i tako je doživljava. Sterilan i bez bilo kakve ideologije. Da mu vučić nije spustio cenzus na tri posto o Parlamentu bi i dalje samo sanjao. Farsa.

  9. Svaka cast majstore, takvi nam trebaju, a ne ovi Djilasovi koji su navikli da ne rade nista a lepo da zive.

  10. Nemate od čega da odustanete, jer nemate nikakvu politiku. Tu ste voljom Vučića…

  11. A koja je to politika ovog lika?
    Ako može neko ono kao „Šapić for idiots“. Thanks

  12. Sapicu svaka cast dok drugi laprdaju, kradu, izigravaju budale…Sapic je radio za 8 godina mnogo uradio za N.Beograd, i narod mu dao poverenje. Opozicija bi mogla mnogo toga da nauci od Sapica a ne da mlate u serpe i urlaju ko debili.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.