Šapić: Nije izdaja izlazak na izbore, nisam zvao spotiste na listu da ne bi imali problema

Ostavite komentar


  1. meni smeta što si pre koji mesec rekao da ćete naknadno da procenite da li ćete bojkotovati i sada par meseci kasnije kada su se uslovi dodatno pogoršali vi odlučujete da izađete na izbore. Očigledno je neki drugi razlog vašeg izlaska a ne ono što ste pričali i očigledno vaša reč važi koliko i vučićeva.

    1. Ma kakav Vučićev čovek… Napadate čoveka bez ikakvog razloga. SNS jeste autokratska organizacija, ali neko misli da može i drugačije da se bori protiv njih. I nisu krivi što ovi drugi to ne vide, pa počinju da pričaju i da se ponašaju kao SNS..

    2. Necu izaci na izbore, ali isto tako Sapicu ne bih dals glas. Prvo sto je Vucicev 100 posto, drugo sto na Novom Beogradu nista ne radi. Sve se raspada. Trece sto je kupio doktorat. Zasto bi sportisti imali problema? On nema nikakav problem. Vucic je demokrata. Haha.

  2. Cenzus mu je zagarantovan, lrebacice predsenik 5.5% svojih biraca a time i zagarantovanih 50k evra iz budzeta mesecno na njegov racun

  3. Potpuno mi je nejasno ko uopšte glasa za Šapića kada on u svom političkom životu nije preduzeo i uradio baš ali baš ništa . Čak i ne obećava da će bilo šta uraditi . A tek njegov doktorat je sprdnja sa visokim školstvom .

  4. Da li je moguće da se ti bojiš pojedinih neplivača da će te prozvati trojka klovnova iz skupšine ,za koje si nekada bio ikona zar treba da ličiš na njih?????

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.