Šapić: Koristio sam rupu u zakonu da zaposlim ljude

Ostavite komentar


    1. Neće biti.
      Naprotiv. Doprineo je Jeremić razotkrivanju šapićevog lika i dela.

    2. želim vam što više ovakvih „razbijanja“ i SNS pada sa vlasti za par godina.

    3. Pa neće biti. Priznao je da je varalica (političko zapošljavanje i doktorat). Ako to nije samoubistvo ja ne znam šta bi drugo bilo. Na polju takozvanog patriotizma smo takođe videli da je Šapić napadao Jeremića 2012, da je previše oštar prema Hrvatskoj i Evroskoj uniji, samo da bi ga izbacili iz stranke, a danas se busa u prsa da je nekakav patriota. Znači opet varalica i partijski potrčko koji je odrađivao prljave poslove u DSu. Bože daj još ovakvih razbijanja i SNS kandidata. Mislim da Narodna stranka ima najviše poznatih ljudi i najjaču infrastrukturu po celoj Srbiji. Zato moj glas ide njima, jer su najozbiljnija partija i nisu liderski ustrojeni. Vuk je samo prvi među jednakima, kao što i treba da bude.

    4. Jeste! Razbio ga je kao onomad Denisa Sefika…. Sve glavom u njegovu pesnicu

  1. To su radile mnoge gradske opštine, koje su danas opozicija. Ništa novo!

  2. Umesto što se isčuđava što Vučić sabira 60 sa 4, opoziciji bi bilo bolje da prestane da deli 1 sa 2.

  3. Šapić je jedan od vlastohlepaca koji zahvalno mrda repom kada mu gospodar baci kosku. Ipak ova koska je za njega prevelika, jer je ljudima iz Beograda dosta takvih nemoralnih likova.

  4. koristio sam svoju doktorsku titulu, inteligenciju, siroko obrazovanje i iskustva iz Nambije

  5. Praviti zakone bez rupa . Svi nesto uradise zbog losih zakona (nezakonito ali zakonito ) a to je ono kada se zakoni mogu tumaciti na najmanje pet nacina, nema , dobar je zakon samo onaj koji se tumaci iskljucivo na jedan jedini nacin.
    I jos nesto sve sto se kaze naknadno a ne u trenutku spoznaje krivicnog dela nema efekta , ovde je jedino dobro sto su konacno ovi iz opozicije rekli nesto sto je tacno , ali da sam Sapic nije priznao ne bi znali da li je tacno .

  6. Гледао сам целу емисију. Трагедија у целој причи је што се нама као алтернатива стално нуде они које смо сменили да би дошли још гори. Ови стари, који критикују тренутну власт, су тај камен око ноге који нас вуче на дно. Они поново нису у стању да превазиђу личне неспоразуме и свађе како би се сви окупили и дали подршку неком „неокаљаном“.

  7. Narod voli kad se zaposljava preko veze jer za to jedino i zna. Da li je
    Jeremic postao to sto jeste jer je svoje pozicije dobio preko konkursa? Ili Olja Beckovic? Mi nemamo konkursa za posao decenijama, zaposljava se preko veze, porodicno… Ne kazem da nisu kvalitetni ni Olja ni Vuk, ali ako svi znamo da ne postoji sistem kako cemo znati ko je uopste posteno na poslu za koji je kompetentan?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.