Šapićevi ljudi trebalo bi da zamene Stefanovićeve?

Šta je pozadina tvrdnji da će doći do promene na čelu Beograda godinu dana pred izbore

Ostavite komentar


  1. Ako Vučić stvarno misli da mu je Šapić nekakva jaka karta kojom će da zameni Vesića, čeka ga neprijatno iznenađenje.
    Lično uopšte ne verujem da je Vučić toliko naivan, ali njegov problem je što u Beogradu on boljeg od Šapiča jednostavno nema, pa mora da pravi pitu od onog što ima.
    Možda se lično Šapiću dobro isplatila politika „konstruktivne opozcije“ i nezameranja Vučiću, ali niko normalan nema nikakvih iluzija o tome koliko je Šapić stvarno „opozicija“, pa je zato veliko pitanje koliko Šapič može da privuče glasova od još neopredeljinih i neodlučnih jer od onih koji glasaju za Vučiča sigurno neće uzeti ništa, kao ni od onih koji glasaju za opoziciju.

  2. Sapicevi saradnici su se bas bas osilili u Nbg i to tako drsko i bezobrazno, zagrebite malo po strukturi da vidite sta tu sve pliva

  3. Šapić, Čomić ,Vesić ….,. tipični predstavnici istaknutih članova demokratske stranke .U koga smi mi polagali nadu posle 2000 -te. Kakva zabluda !

    1. Pa i dan danas polazete nade u kojekakve ljudske gromade.Od same pomisli na DS dize mi se kosa na glavi

      1. Odete u skupštinu srbike i naođete na ljuddke gromade sve veće jedna od druge! Počev dačića preko šešelja i samog vođe pa do orlića o PILJE! Tu se nalazi takozvana srBska elita koja svesno vodi ovu zemlju STRANPUTICOM! Ptijatan dan vam želim

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.