Savo Manojlović: Brine me sutrašnji dan na Severu Kosova i Metohije

Ostavite komentar


  1. da nisu GRADJANI sprečavali policiju da radi svoj posao , uvođenje rukovodstva novih u opštine ne bi policija reagovala i tačka..nema tu velike diskusije, nema, isto tako policija je i napadnuta , vidi se lepo kako su ti ,,kao mirni GRADJANI,, zapalili policijski auto,,..lepo se vidi, lepo…i sta sada ,neka oni i dalje slušaju gazdu iz beograda kako im deli zadatke, kako, sa napuste svoja radna mesta da napuste funkcije u opštinama sa naprave anarhiju haos, i sa im Srbija daje plate za nerad, i sta sada ..doci ce neko drugi na ta radna mesta i funkcije, ..svidelo se to njima ili ne …pa sledeći put izađite na izbore i vratite opštine u svoje ruke…

  2. pitanje svih pitanja je posle ovakve pljuvacina po regularno izabranoj vlasti kosova i predsednik, sa l će ti biti odobren omogućen ulazak na Kosovo, ..koristiš isti rečnik pljuvacina kao i ostali iz vlasti iz beograda, …nerazumno..i koga ti zastupa s kosova koga….stvarno sramota …

  3. Gospodin predsednik ih prvo navukao da bojkotuju izbore pa sad u svojoj opštini nemaju upravu, a posle toga ih odvukao na svoj moting da mu za dve crvene pokažu kako ga vole pa im opštinu ostavio nečuvanu. Ja bih rekao narodu KiM-a da je vaš predsednik vrlo štetan za vaš opstanak. Večito gubite kad njega slušate.

  4. Sramota velika Vucic im je SVE dao SVE.
    Jedino sto ne razumem taj narod dole da ga jos uvek podrzava.

  5. A sta bi sa litijumom, oni ubacili u petu brzinu, rade im imfrastrukturu, gasovod, puteve? Zasto se cuti?

  6. У принципу се слажем са њим. Не баш сасвим али ту је.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.