Savo Štrbac: Čolović nije na hrvatskom spisku za ratne zločine

*Biserko: Sve to pomalo izgleda naivno, a posebno način na koji je obelodanjena afera
Osumnjičeni za špijunažu u korist Hrvatske ponudio nagodbu, tvrde mediji

Ostavite komentar


  1. "Neki odu na razgovor, a izađu tek posle godinu i po dana. Nevolja natera ljude na svašta, jer te ne puštaju na miru ako kažeš – ““ne znam ništa““. Dolaze ti u zoru kući, presreću u vinogradu i pitaju jesi li se setio i tako mesecima. Mnogi takve pritiske ne mogu da izdrže…"……..Demokratska, evropska, civilizirana Hrvatska tako postupa sa svojim građanima koje je proterala, opljačkala, obespravila. Hrvatska je šaka jada.

  2. A po cemu se Srbija razlikuje? Sto te odmah stave na stub srama i odigraju svoju prljavu igricu, a tebi zivot uniste ZAUVEK!

  3. @*** —Ta demokratska,evropska,civilizirana "šaka jada"(?!),država Hrvatska je donela Zakon o općem oprostu prema kojem su i oni koji su učestvovali u pobuni protiv nje slobodni građani sa svim pravima i obavezama građana RH. Izuzeti su oni koji su počinili najteža krivična dela koje obuhvata hrvatsko zakonodavstvo.Štrbac je to zaboravio da naglasi. Da li je u Srbiji donešen takav zakon koji bi obuhvatio pobunjene Albance iz OVK ? Srbija naprasno hvata strane "špijune", a ne zna ko u sred Beograda ruši čitavo malo naselje,ne zna ko je likvidirao braću Bitići,ko je naredio ubistvo Ćuruvije,ko je odgovoran za paljenje ambasada, isto u centru Beograda,toleriše javno paljenje zastava tuđih zemalja i organizacija a galami kada se pali srpska…I,sad, ko je "šaka jada" ?! Pogledajte svoju avliju ili čaršiju.

  4. Lik je klasični cinkaroš i dupli agent. Jasno je da se predao u dogovoru sa srbijanskim službama kako bi se nastavila antiHrvatska histerija u Srb, sve s ciljem većih i opasnijih igara (cijepanja BiH) Samo pazite da se nebi previše zaigrali, znamo kako je to zadnji put završilo.

  5. @ realan… Kome vi to pretite? Zna se kako se završilo. Ostali ste sami, pa se sad međusobno žderete.

  6. Sve je to jad i beda koje donosi bratoubilacki rat u kome niko od onih koji su ratovali nije pobedio.
    Price o spijunima iz jednog dvorista ili avlije mi je manje zanimljiva od ovih nazovi-patriota i znalaca poput g.Strpca i Linte koji samo cekaju da se nesto zakuva pa da se pojave i zarade na neradu i insinuacijama saku sitnih para.G.spijun je bar nesto radio za ove ili one(svi smo mi braca,samo sto nas je sramota da to priznamo!)ali ovi strvinari me bas nerviraju i zao mi je svake pare koju na njih trosimo.Bolje da skolujemo mlade talente sa obe strane umesto ovih siritelja zla i kad ga ima i gde ga nema.

  7. "…umesto ovih siritelja zla i kad ga ima i gde ga nema." E, baš tako. Takvi ste vi najgori.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.