SDA: Potez Dodika skandalozan

Ostavite komentar


  1. Ja mislim da je ponašanje nemačkog ambasadora bilo skandalozno, nediplomatsko i uvredljivo, posebno za srpski narod a, da je ovo samo odgovor Milorada Dodika na skandal. Da je, Milorad Dodik, postupio drugačije, nemački izaslaniuk bi bio ubedjen da je postupio ispravno i da su Srbi narod, koji se može ponižavati i smatrati narodom niže kategorije.

    1. Zar ti stvarno misliš da bi jedna Nemačka dozvolila sebi takav diplomatski luksuz da bilo gde u svetu drži svog ambasadora koji doslovce ne zastupa politiku, interese, stavove, mišljenja, preporuke,……….svoje zemlje i, evenualno, da sebi za pravo da ispoljava svoje mišljenje mimo onoga koji su zvanični državni stavovi? To bi bio svojevrsni diplomatski nonses i za bilo koju nebitnu ili manje značajniju zamlju u svetu. Dodikov potez je diletantski, nepromišljen i kontraproduktivan po njegovu državu, ali to, što se tiče njega, nije iznenađenje, a tvoj komentar je bezvredan i nesuvisli.

      1. Gospodine „Obućar“ držite se pendžeta i šila i ne bavite se nečim, što shvatate i raazumete kao moja strina. „Zar bi jedna Nemačka dozvolilasebi ztakav diplomatski luksuz…“ i tandara broć?! Pa zar gospodin Dodik nije postupio upravo onako kako bi postupila Nemačka? On „doslovce zastupa politiku, interese, stavove, mišljenja i preporuke svoje zemlje“ odnosno svojega naroda? To što Vi mislite da „ono što je za Boga nije za vola“ je više stvar vašeg kompleksa niže vrednosti nego Dodikovog dilentatizma.

        1. Nisam ni mogao očekivati pristojan odgovor od nekoga kome su obrazi pendžetirani i mozak ispran pa od nacional-šovinizma i konstatntne mržnje ne vidi dalje ni od svog, niti od strininog nosa. Nisam stručnjak za komplekse, ali u tvom slučaju su, izgleda, u pitanju razni oblici i u više kombinacija. Sve u svemu, zaključujem da tebi nije lako i da ti je ta idejna hrana kojom se koristiš opasna po zdravlje. Možda bi, za početak, mogao da malo smanjiš doživljaje i odmoriš tu tastaturu od besmislenih kuckanja na sve i svašta na ovom portalu. Osećam da uživaš u iritiranju čitalaca ovde, a to je, iznad svega, nekorektno, nepristojno i nevaspitano.

          1. Ne treba se piše odvojeno gospodine „Miki“?! Ovde su, čini mi se, najnepismeniji oni koji nisu „bagra“?

  2. Srbi nikad nisu bili niti će biti diplomate. Oni idu na surovu snagu, primitivizam, brvno ne napuštaju ni po cijenu života. BiH je i njihova država, kuća u kojoj su najbezbjedniji, kuća sa prozorima na sve strane svijeta, kuća gdje se mogu osjećati kao svoj na svome, a oni gledaju na istok kao na spasenje. Gledaju, a odlaze na zapad za boljim životom i, opet, udaraju primitivno po zapadu. Znam, comment ćete baciti, jer ni vi niste ono za šta se izdajete, nepristrani portal. Ipak, dobro je što ćete pročitati.

  3. Dodik je bruka i sramota za BiH,nula od diplomate.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.