SDA: Vučić pogrešnim tumačenjem pozicije Srbije u Dejtonskom sporazumu želi da sebi da prava koja nema

Ostavite komentar


  1. SDA zna da oni pravilno tumace Dejtonski sporazum a jos vise znaju da taj sporazum Vucic pogresno tumaci?! Zaj..li ste se braco Bosnjaci. Nece to moci tako kao sto ste se nameracili. Takvim ponasannjem cete samo pomoci Republici Srpskoj da donese odluku na koju ima prava i koju im niko ne moze osporiti. Nikakve bombe, nikakva sila, niti ucene.

  2. Bosanskim islamistima bi valjalo prevesti detalje Dejtonskog Sporazuma, na arapski i turski, da bi ga lakse razumeli. Tamo jasno pise da povlacenjem bilo kog od potpisa sa Sporazuma, od potpisnica, Muslimanske, Srpske i Hrvatske strane, to Garanta (Amerika, Rusija, Francuska, …) sporazum postaje nistavan, i mora se potpisivati ponovo nakon sledece faze pregovora. Vasa BiH nije nista neko frankenstajnska varijanta Jugoslavije, a Dejtonski Sporazum nista manje od kardeljevog Ustava iz 1974 kojim je pravno rasturena Jugoslavija, poklon hrvatsko-slovenackih komunista svojim narodima! Bezali ste od te Jugoslavije sa Srbima, pa makar u Saudijsku Arabiju, e sada cete da zavrsite kao i ona.

    1. RS je zločinačka/genocidna tvorevina i dok god bude ovakvih mišljenja (Velizar i Zoran) nećemo stati na zelenu granu, ne samo mi u Bosni nego i ostale države bivše Juge (osim Slovenije). Prije nego se RČ osamostali, vi u Srbiji će te morati vratiti Vojvodinu Madžarskoj, a Sandžak Bosni.

      1. Samo se nadajte Salicu. Ne preostaje Vam nista nego da se nadate opet nekom nemackom rajhu gde bi muslimani ponovo mogli Srbima komsijama da cestitaju Bozic,samo, mislim da od toga vise nikada nece nnista biti. Kojoj Bosni da vratimo, ne Sandzak, nego Rasku oblast? Turci su na Balkan dosli u 14 Veku a Raska oblast je bila Srbija jos pre nego sto je Islam kao religija poceo i da postoji. Po Vama, na „zelenu granu“ mozemo da se popnemo samo ako nas vodi prepostena SDA i Bakir, zar ne? Interesantno je da nijedan musliman, nikada i nista nije zamerio SDA, Aliji i ovom njegovom buzdovanu, koji poikusava da trasira onu babovu „Zelenu transferzalu“?!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.