SDS Borisa Tadića odlučio da bojkotuje sednice Skupštine Srbije

Ostavite komentar


  1. Pre neki dan,lik iz DS predlaze,pazi sad’, kao „novo lice u politici“ tadicevog „posilnog“ !!! Da covek ne poveruje ??? boris tadic and comp. su toliko gresaka (da nekazem…stete) nacinili,da je to nemoguce opisati !!!! Nemojmo zaboraviti na koji nacin su usli u skupstinu ???! Kao „trojac bez kormilara“, tj. „canak,ceda,boris“… i dok pisem,muka mi je !!

  2. Kako je Boris Tadic pogresno vodio drzavu, tako sada pogresno vodi i stranku, nije jasno sta ce postici bojkotom ne dolaska na sednice Narodne Skupstine. Time potcenjuje svoje glasace.

  3. Bivši Predsednik Srbije mora napokon da shvati nacionalnu SUŠTINU :
    1).Političari koji se zalažu sa samostalno Kosovo (sa ZSO) , ali i za pravo Srba u Srpskoj na SAMOOPREDELENjE, vode REALNU i dobru nacionalnu politiku !
    2). Političari koji se zalažu za samostalno Kosovo (sa ili bez severa) i jedinstvenu BiH, oni LOŠE brane srpske nacionalne interese..!
    3).Političari koji žele da zadrže Kosovo u sastav Srbije, a istovremeno i ujedinjenje sa Srpskom (a kasnije i sa CG), su tzv „patriJote“, koji su OPASNI za srpski ncionalni interes , jer dovode Srbe u sukob sa susedima, EU i NATO.

    1. Otkrio si rupu na saksiji !! Pa to već godinama zna većina građana Srbije , ali ucenejeni državni vrh ne sme da realizuje DOBRU i racionalnu politiku, koja Srbima obezbeđuje i biološki opstanak i ekonomski razvoj i vojnu sigurnost i ….
      Problem je taj što je u Beogradu mnogo jak ustaško-komunistički lobi u svim strukturama vlasti (pogledajte kao svetle U kule u Bgd na vodi) !

    2. Dobar političar mora biti REALAN u cilju realizacije srpskih nacionalnih interesa i biološkog opstanka 7,7 miliona Srba na Balkanu.
      Naime, najvažnije je da se 6 miliona Srba iz Srbije :
      1).teritorijalno UJEDINE sa milion Srba iz Srpske, i
      2).ekonomsko i kulturno POVEŽU sa 700.000 Srba u susednim državama (po 200.000 u Hrvatskoj i Crnoj gori, 100.000 u na KiM, po 50.000 u Makedoniji i Federaciji BiH, po 30.000 u Bugarskoj, Rumuniji, Mađarskoj,..) koji moraju dobiti velika prava kao nacionalne manjine !

  4. Da me neshvatite pogresno,bojkot SVEGA,to je u redu,al’ tadic i comp…..jok !

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.